Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Ben de modellerini beğenmiyorum, yoksa kalitelerinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Bir de malesef bizde yerleşmiş "Türk malı kötü maldır" düşüncesi var, onu yıkmak lazım. CMS deyince "Cevher Makine Sanayi, sen git torna tezgahı al ordan" diyenler var malesef.

bence cms de gayet güzel modeller var ve aynı zamanda uygun fiyatlı yabancılarda var ben wolfrace in streetmantis modelini ordan almıştım gayette uygundu fiyatlar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Özhan senin jantlar Alessio,bendede vardı.Fakat güzel olmasının yanında benimkiler çabuk yamuluyordu.Sendede aynı problem varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhan senin jantlar Alessio,bendede vardı.Fakat güzel olmasının yanında benimkiler çabuk yamuluyordu.Sendede aynı problem varmı?

Abi şu yamulma olayını biraz açarsan  ;D8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence cms de gayet güzel modeller var ve aynı zamanda uygun fiyatlı yabancılarda var ben wolfrace in streetmantis modelini ordan almıştım gayette uygundu fiyatlar

hiç sevemedim o jantı ben yawf, hiç oturaklı göstermiyor arabayı, cok ince kolları :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi şu yamulma olayını biraz açarsan  ;D8:)

Yamulmunın nesini açayım.Bildiğin yamulma işte ;D

Habire press'te düzelttiriyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yamulmunın nesini açayım.Bildiğin yamulma işte ;D

Habire press'te düzelttiriyordum.

Yok bende şu ana kadar senin belirttiğin şekilde preslik bi yamulma olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok bende şu ana kadar senin belirttiğin şekilde preslik bi yamulma olmadı.

Bu tamamen karşılaştığın çukurlara giriş yüzden, geçtiğin yolla ve lastik hava basıncını ne sıklıkta kontrol ettiğin ile alakalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tamamen karşılaştığın çukurlara giriş yüzden, geçtiğin yolla ve lastik hava basıncını ne sıklıkta kontrol ettiğin ile alakalı.

Çok dikkat ediyorum.Ama yinede yamuluyordu.Belki ebatlarla alakalı.205.45.16 kullanıyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok dikkat ediyorum.Ama yinede yamuluyordu.Belki ebatlarla alakalı.205.45.16 kullanıyordum.

E tabii 45 yanakta çok daha dikkatli olmak lazım ama ne kadar olursan ol Turkiye yolları belli

Bu jantlar MAzda3 te değil dimi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdiki 205  55 16 ya 205 45 16 koysak noolur yada 215 45 16

55-16 yerine 45 16 koyarsan hiz gostergende sapma olur. Dogru degeri gormezsin.. 205 i 215 yaparsan da lastiğin genişler, yol tutuşun artar ama sarfiyatın da bir nebze yükselir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alınacak en son janttır bence CMS,onu alacağıma üstündekini değiştirmem daha iyi  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim şu anda üstündekiler 205 50 17

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

alınacak en son janttır bence CMS,onu alacağıma üstündekini değiştirmem daha iyi  ;D

mazdanın deiştirmem memnunum üstündekinden
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim şu anda üstündekiler 205 50 17

Özhan abi seninkinde bi terslik var gibi geldi abi bana,50 yanak olması için tabanın 215 olması gerekmiyo mu  ??? benim ölçüler 225/45/17  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhan abi seninkinde bi terslik var gibi geldi abi bana,50 yanak olması için tabanın 215 olması gerekmiyo mu  ??? benim ölçüler 225/45/17  8:)

Yanlış hatırlamış olabilirim, bugünlerde çok dalgınım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış hatırlamış olabilirim, bugünlerde çok dalgınım..

hıııı tamam abi oldu şimdi,yanlış hatırlıyosun büyük ihtimal  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bittim şu jantlara yawf 8)_arabayı bütün bi bütün olarak göstermiş, yani arabanın geneline şöyle bi bakış attın mı "vay be şu janta bak" demiyorsun, "vay be şu arabaya bak diyorsun"_ince ve cok önemli bi ayrıntı bu bence ;)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...