Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Volkan senin jantçı nerde, olmadı bi cumartesi günü gidip deneyelim şu jantları, gerçi hiç zannetmiyorum beğeniceimi ama sen de rahatla ben de rahatliim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi bizim okulda bi golfte var buna benzer ama siyahla karısık metal rengi olanlarından, adam yay takmamasına ragmen 18"  hemen gösteriyor kendini_performansta ne kadar farkettircek ki abi yarısmıyoruz sonucta önemli olan görüntü bizim için, anlayamayız bile o performans farkını_yaylı arabada bunların 18"ini düsündükce içim gidiyor abi_18 yap derim ben ;)_

__ama abi performansa takıldıysan Biran Abi nin jantlarda 18" bi görüsüne basvuralım abimin_onun dısında abi bencede asıl konu korumak olacak gibi bu yollarda :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, performans nasıl olsa şu anda da aman aman değil, sonuçta yarışmıyoruz...

Ama arada sırada da olsa uzun yola çıkan biri olarak bi de ince ve az kollu olması dayanıklılığı etkiler gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan senin jantçı nerde, olmadı bi cumartesi günü gidip deneyelim şu jantları, gerçi hiç zannetmiyorum beğeniceimi ama sen de rahatla ben de rahatliim :D

Bornova 3. sanayide Okan,alo de gidelim  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan bu senin jantçı ödemeyi nasıl istiyo, yani bi kaparo gibi bişey var mı, varsa ne kadar, vs...

tam olarak ne sorduğunu anlayamadım Okan  ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jantların tanesi 360 - 405 YTL, yani toplamda 1440 - 1620 YTL yapar 4 tanesi. Gelmesi de 1 ay. Ben şimdi sipariş versem parayı şimdi mi ödicem, gelince mi, yoksa fifty fifty mi?

Önemli şeyler bunlar, 1.5 milyar az para değil tabi sonuçta...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben hiç peşinatsız ürün tesliminden sonra 30-60-90 çek düşünüyodum Selman Abi, biz öyle çalışıyoruz müşterilerle, bi keriz biz miyiz acaba... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

para filan vermicez Okan ya,ne kaporası ben gidiyorum oraya ya  8:)

Sen ne sanıyosun Okan ya :)

Volkan Baba gidiyo oraya :);D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yürrü kim tutarrrrr...

öyle olum tabi,kral gibi karşılıyolar beni orda...hatta gidince görcen Volkan demiyolar,Küçükağa diyolar  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan Baba gidiyo oraya :);D

Küçükağa gidiyo oraya :);D

Edit:Kendi mesajımada alıntı yaptım ya, du bakalım daha neler görücez. ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Küçükağa gidiyo oraya :);D

Edit:Kendi mesajımada alıntı yaptım ya, du bakalım daha neler görücez. ;D

valla öyle Özhan abi,çok alışveriş yaptım ordan,zaten sahibi de yan komşumuz...İzmirin en iyi jant-lastik bayisidir kendileri  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Küçükağa ha... Vay be, bi kendimize dedirttiremedik şöyle şeyler...

Neyse konuya dönelim, Volkan şu Hyper Black dedikleri renk ne? 18" de alabilirim çünkü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bana öyle geliyorki gun metallic ya da Kaan ın jantlar gibi içi siyah lastik yanklarının etrafı metal rengi bi jant ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...