Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Almaz "O", almaz. Ama alırsada bi 97 sayfa vay be Okanım sonunda (jant konusunda)milli oldun geyiği çeviririz. :D;D:D

hazırlık kısmı bu kadar sa aldıktan sonra ne konusulur düşünün artık :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Dilinize düştük valla ya... :D

dilimize düşecegine kör kuyularda merdivensiz kalsan daha iyi bence:) zaten bu jant konusu sitenin yüzkarası :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neredesin abicim ya bütün müşteriler kaçtı ;)

abi sınavdan cıktım sonra sahile kactık arkadaslarla bira cips takılıp Özdilek ten aldıgımız topla apış p.... :ohmy:;D dokuz aylık oynadık ;) topu suya kacırdım ;D sonra sahil boyunca yürüdük top nerde kıyıya vuracak diye :tey:_yürüdükte yürüdük, en son inciraltı sandal iskelesinin ;D dalga kıranının içine götürdü akıntı orda köseye sıkıstırıp aldık topu sonra arkadasları eve bırakıp eve geldim :clap:_müşteriye gelince abi şu anda Sedat Abim den baskasıyla ilgilenemem ne yazık ki ;D_önce abime jant bulacam ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Abi hem kendi arsivimi hemde neti aradım taradım abi en son kim ne yapmıs diye içlerinde acık ara farkla en güzeli abi Mücahit Abi ye de önerdiğim jantlar abi_arabaya spordan cok kalite hissi katan bi jant modeli abi_ben benim hb ye bile bunu düsünür oldum ama tabi abi senin bilecegin iş, güzel degil dersen yenisini buluruz abi :)_jantıda kolaylık olması adına tekrar ekliyorum abi mesajın altına;

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

renkler cok uzak degil abi en az siyaha gittigi kadar senin guzuyada gider abi bu jant_cok kaliteli yalnız, Kanadalı bi jant firması(spyn) üretiyor abi bu jantları_ 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Abi hem kendi arsivimi hemde neti aradım taradım abi en son kim ne yapmıs diye içlerinde acık ara farkla en güzeli abi Mücahit Abi ye de önerdiğim jantlar abi_arabaya spordan cok kalite hissi katan bi jant modeli abi_ben benim hb ye bile bunu düsünür oldum ama tabi abi senin bilecegin iş, güzel degil dersen yenisini buluruz abi :)_jantıda kolaylık olması adına tekrar ekliyorum abi mesajın altına;

Çok güzel bunlar, çabaların için teşekkürler İrfancığım...

izmir'e geldiğimde konuşuruz, sağolasın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat abi, İzmir'e gelmek dedin de, bu 18 Şubat toplantısını nişanlarsın umarım.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rica ederim abi ne demek, ne yaptım ki :)_İzmir e bekliyoruz abi çabuk gel_baska inşaatlardan teklif geliyor gel bizde calıs diye, istemez ben Sedat Abi mi bekliyorum diyorum :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.01.2007 at 23:19, volkan :

:ohmy:  :ohmy:  :ohmy:  18 Şubat ta toplantı mı var  ???

evet abi öle konustuk hatta surda;

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat abi, İzmir'e gelmek dedin de, bu 18 Şubat toplantısını nişanlarsın umarım.... :)

rica ederim abi ne demek, ne yaptım ki :)_İzmir e bekliyoruz abi çabuk gel_baska inşaatlardan teklif geliyor gel bizde calıs diye, istemez ben Sedat Abi mi bekliyorum diyorum :)_

Galiba o döneme denk gelecek gelişim Selmancığım.

Plân-kote vs. tamamlanmış, sadece inşaat mühendisleri odasının onayı kalmış ki o da en geç iki gün sonra alınıyormuş...

Sevindirici bir haber de, proje İzmir Mimarlar Odası'ndan hatırı sayılır ölçüde övgüler almış...

Walla İrfancığım sen jant bahsinde bile bu kadar zevk sahibi, elit olduktan sonra, Mimarlar Odası'ndan övgü almış bir inşaat projesinden gayrısından çalışamazsın sanırım... İçim rahat yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ohhhh!..

İzmir'deki evsahibimiz Volkanımız'a bakın bir hele, toplantı-buluşmayı bilem unutuyor  :tey:

hiç sorma Sedat abicim,Selman abi oycak beni  :fiuw:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Sedat Abi, adam bi de "Allah'tan mani çıkmazsa kesin gelirim" diyodu, muhabbetin üstünden 1 hafta geçmedi unuttu ya... :)

olum beni son 5 dakika kala arasan yine gelirim ben,sen kendini düşün  :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Walla İrfancığım sen jant bahsinde bile bu kadar zevk sahibi, elit olduktan sonra, Mimarlar Odası'ndan övgü almış bir inşaat projesinden gayrısından çalışamazsın sanırım... İçim rahat yani :)

sagol abi teveccügün :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...