Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sen benden çok yaşayacakmışın bende onu düşünüyordum şimdi

(bu saatte düşünecek başka şey yokmuş gibi) :D

abi kalplerimiz bir,bu saatlerde yanlızız buralarda biliyosun  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Geldim arkadaşlar, kusura bakmayın, başlıyorum resimlere... :D

ahanda geldi kardeşim benim  :) nasıl Okan ilk izlenimleri anlat bakalım  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi performans baya bi etkilendi gibi, ama tabi beklenen bişeydi bu, eskiden zorlanmadan 180 yaptığım düz otobanda 160'tan sonra tıkanmaya başlıyo araba, aslında jantçıdayken ağırlıkları el yordamıyla bi karşılaştırdım, hemen hemen aynı ağırlıktalar orjinal jantlarla ama iz genişliği 225 olunca etkileniyor ister istemez.

Performansa eksisinin yanında 205'ten 225'e geçmek yol tutuşu inanılmaz artırdı, yaylarla beraber araba resmen yapışıyor yola. 225 40 18 Kumho lastik aldık, modelini hatırlamıyorum, ilk izlenim gayet güzel. Jantçıdan çıktığımda yollar kuruydu, akşam yağmur yağdı, her iki durumda da gayet iyi lastikler.

Arabayı tahmin ettiğim kadar sertleştirmedi, hatta tam tersine, hani şu otobanlarda şeritlerin arasındaki reflektörler olur ya, şerit değiştirirken onların üstünden geçince eskiden daha fazla ses ve sarsıntı gelirdi, şimdi bi iyileşme var. Bunda Serdar Bey'in özellikle yumuşak olduğu için tavsiye ettiği lastiklerin etkisi büyük tabi.

Fotoğrafları sırayla upload etmeye başlıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk önce Volkan'ın ve Serdar Bey'in tavsiye ettiği bi jant denendi, ama siyaha ve kroma olan alerjim nedeniyle ısınamadım...

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Denenen jantı beğenmememin üstüne ofise girip burda beğenilen Advan'lerin fiyatını bi daha kontrol ettik ve 18"'inin olmadığını gördük, heralde daha önceki kontrolünde yanlış modele baktılar. Bunun üzerine Serdar Bey Advan benzeri başka bir jant gösterdi katalogdan ama hem 18" Advan olmaması, hem de diğer markadaki benzer jantın ellerinde bulunmaması ve en az 2 gün İstanbul'dan gelmesini beklemem gerekmesi nedeniyle o modele karşı hevesim kaçtı.

Ne yapsak ne etsek derken içeride rafta duran jantı gördüm, güzelmiş aslında dedim, Volkan ve Murat da beğenince ve Serdar Bey de tavsiye edince arabaya bi takıp baktık. Bakmamızla "budur" dedik, gerçekten ordaki ustalar dahil herkes jantların çok yakıştığı konusunda hemfikir oldular...

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gün içinde sürekli olarak acelem olduğu için şimdilik başka fotoğraf çekemedim, inşallah yarın (daha doğrusu bugün) çekicem.

Bu arada üstteki ilk resimde görüldüğü üzere kaliper boyalarını da tazeledik. Ayrıca diskin kenarları ve arkadaki sac plakayı da boyadık, gerçi ilk resimde diskin üzerine bulaşan boya nedeniyle hoş gözükmüyor ama ikinci resimde bilmiyorum görebiliyo musunuz, disk üzerindeki boyalar frenle beraber silinince çok güzel oldu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada hepinizin huzurunda jantları almama direkt vesile olan Volkan'a, yaptığı olumlu yorumlarla cesaret veren Murat'a, gerek fiyat, gerek ödeme, gerekse bilgilendirme açısından dört dörtlük (hatta dört dörtlükten de fazlası) yardımda bulunan, lastik tavsiyesi ile 55 yanaktan daha az yol sesi alan 40 yanak bularak beni o dertten de kurtaran Serdar Bey'e ve bu sayfalar altında sürekli olarak "Alamazsın olm" diye gaz veren hepinize teşekkür etmek isterim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan,iyiki ilk siyah jantlara ısınmamışın bunlar çok güzel durmuş

oh ohh mis gibi olmuş;çok şekil durmuş.Hayırlı olsun kardeşim.harika görünüyo;güle güle kullan :tey:

Çok sağolun valla, onaylarınız benim için çok değerli gerçekten...

Akşamüstü Alsancak Starbucks'ın önünden geçerken (İzmir'in en "piyasa" yeri diyebilirim) millet içine düşüyodu arabanın, valla kimseye hava atmak için almadım jantları aslında ama yine de beğenilmesi çok güzel... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada jantları taktırmamın üstünden 1 gün geçmedi ki nazar değdi arabaya, otoparktan çıkarken yamuk gövdesi nedeniyle park sensörünün göremediği bi ağaca çarptım geri geri. Tamponun sol alt köşesi içeri göçtü, eve gelince servisten öğrendiğim taktiği uyguladım, soktum altından elimi, ittim düzeldi, çizik yok gibiydi ama tabi sabah gündüz gözüyle bi daha bakıcam. Eğer çizik de yoksa hasarsız atlattık badireyi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan güle güle kullan çok yakışmış ince kollular herzaman daha güzel duruyo zaten sende doğruyu bulmuşun bu arada kaliperlerinin etrafındaki sacı boyatmak kimin fikriydi? süper durmuş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol Ahmet, kaliperlerin etrafını boyamak ordaki ustanın fikriydi, bi de boya hazır olarak yoktu kardırttık, orda hazır bi fıstık yeşili vardı, bi ara onu düşündük ama hem cesaret edemedim, hem de sen yeşil düşünürken turuncuya döndüğüne göre vardır bi bildiği deyip yine turuncu yaptırdım ama bu seferkinin rengi bi ton filan daha açık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...