Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

İlgisiz ama belirtmeden geçemiyeceğim, Ankara Toplantısı'nda gördüm, sanırım Asalet'in siyah hb, krom kapı kolları siyaha çok iyi gidiyor, bir de hb oldu mu yeme de yanında yat....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

abi kac inc oldugunu yazmamıssın ama sen zaten 16-17 istiyordun ki zaten o büyüklükte jant için ideal fiyat_resmi varsa ekleseydin abi keske merak ettim simdi 8:)

avamtl09gh9.jpg

Benim arabaya güzel olur mu acaba? Jant + Lastik = 1850YTL (12-15 Ay)Taksit imkanı...

14tq5.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Evet 397 ye baktım siyahta güzel.Bu benim beğendiğim AVA biraz fümeye kaçıyor.Krom depo kapağı,şeffaf stoplarla uyum sağlar mı diye merak ediyorum sadece.Krom jant ta beğeniyorum ama bakımı ile uğraşamam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Garaj avrupa yakasında araba anadolu yakasında açık bir otoparkta duruyor.Dediğin çok doğru bizim köpekler önce kokluyor sonra janta işiyor.Keşke bir de işemekle kalsalar.Büyük araçların alttan kablolarını kemiriyorlar.Kediler onlardan kaçıp arabaların motorlarına saklanıyor.Bu arada motorlara farelerde giriyor.Şamatayı gel de izle sonra.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Tehlikeli olmasa "Organize İşler"filmi bizde çekilmezdi.Laf aramızda Yılmaz Erdoğan bile tedirgin oldu :D

neviqm6.jpg

Otoparka kurulan dekor(Asım'ın evi)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...