Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi bright metalden kastım su linkteki yukardan asagıya 2. sıradaki europa adlı janta tıkladıgınızda mps nin üzerinde göreceginiz jant modeli türünden_gerci arac kırmızı ancak aynısını kanlı canlı bi şekilde lacivert a3 te gördüm_18"ti ve agzım bi yarım dakika acık kalmıstı_

http://www.alessio.it/s_light.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi bright metalden kastım su linkteki yukardan asagıya 2. sıradaki europa adlı janta tıkladıgınızda mps nin üzerinde göreceginiz jant modeli türünden_gerci arac kırmızı ancak aynısını kanlı canlı bi şekilde lacivert a3 te gördüm_18"ti ve agzım bi yarım dakika acık kalmıstı_

http://www.alessio.it/s_light.html

Abi bu direkt beyaz değil mi, ne farkı var?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bu direkt beyaz değil mi, ne farkı var?

degil abi işte beyaza cok yakın metal rengi, dehset bişey ama ve bilindik jantlara kıyasla cok cok hafif alessio nun bu model jantları, yani bahsettiğim bright metal olanları_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beyaz bunun yanında cok mat kalıyor, bu cok daha göz alıcı ve beyaz kadar kir göstermez diye düsünüyorum_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O ikincisi güzelmiş, fiyat konusunda bi bilgi var mı? :D

valaha olcaktı bi bakayım yine bulursam eklerim_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu jantları Türkiye ye abdulkadir özcan diye bi firma getiriyor_jant fiyatları su adreste var http://www.abdulkadirozcan.com.tr/page.php?ID=479

orda 2005 fiyatları yazıyor ama o fiyatlar günümüzde de gecerli_yaklasık 2-3 ay önce bi mail atmıstım orda 2005 yazdıgı için güncel fiyatları öğrenebilmek amacıyla, onlarda bana o fiyatlar hala gecerlidir diye cevap gecmişlerdi_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu jantları Türkiye ye abdulkadir özcan diye bi firma getiriyor_jant fiyatları su adreste var http://www.abdulkadirozcan.com.tr/page.php?ID=479

orda 2005 fiyatları yazıyor ama o fiyatlar günümüzde de gecerli_yaklasık 2-3 ay önce bi mail atmıstım orda 2005 yazdıgı için güncel fiyatları öğrenebilmek amacıyla, onlarda bana o fiyatlar hala gecerlidir diye cevap gecmişlerdi_

vaybe nerden nereye ben askerdeyken satın alma komisyonunun yazıcısıydım ihale zamanı bu firmada geliyodu ihalelere baya uğraştırmıştı beni bu adamlar ihale dışı kalmışlardı yazışmalar falan filan bak sen nerden nereye ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eheh evet, milyonlarca model var, hangisi olduğunu bulamadım ama en pahalısının yaklaşık 275 lira olduğunu düşünürsek fiyat problemi olmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eheh evet, milyonlarca model var, hangisi olduğunu bulamadım ama en pahalısının yaklaşık 275 lira olduğunu düşünürsek fiyat problemi olmaz...

275 milyona jant mı olur ya  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valaha cok uygun_bizim guzulara düsündüğümüz 17" ler 200milyon civarı_insanı kıllandıracak kadar ucuz ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya İrfan CMS dir onlar iyi bak  :D hatta CMS bile değil,Kormetal dir  ;D

abi cms de kormetalde pahalı bundan ;D gerci kormetalin bi 17"i 225 diğeri 195 milyon_e cms de 250 küsür 17"i_alessio neden böle anlamadım_2005 fiyatları ama bana degişmedi dediler_ilginc yani, talep yok demek ki_cms, kormetal falan satıyo yine de ya neyse ben bu işin içinden cıkamayacam kactım ben :tey: hadi sayaanora ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CMS kötü bir jant mı? Neden beğenmiyorsunuz? Bütün dünyaya ihraç ediyorlar da...Bilmediğimden soruyorum....

abi CMS sonradan jantını değiştirmek isteyen adamın alacağı bi marka değil...çünkü adam akıllı modeli yok...onlar daha çok firmalara orjinal jant yapıyolar,o yüzden yani  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de modellerini beğenmiyorum, yoksa kalitelerinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Bir de malesef bizde yerleşmiş "Türk malı kötü maldır" düşüncesi var, onu yıkmak lazım. CMS deyince "Cevher Makine Sanayi, sen git torna tezgahı al ordan" diyenler var malesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...