Jump to content

Kısalar ve Sisler İçin Öneri ???

Juen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar aracıma xenon taktırmayı düşünüyorum sarı sarı pek hoşuma gitmiyor.

Kısalara xenon taktırınca sislerede beyaz ampul takayım diyorum aslında xenonu 8000k istiyorum maviliğinden dolayı fakat sislere takacağım ampul beyaz uyumsuz gözükür. Benim düşüncem 6000k xenon sislerede linkini verdiğim h11 ampulden takmak. Sizce renk uyumu olur mu ? veya başka önerileriniz varsa onlarıda bekliyorum.

6000k xenonla birlikte sislerde kullanacağım ampuller = http://www.hepsiburada.com/mtec-super-white-xenon-tip-ampul-seti-011732/productDetails.aspx?categoryid=264114&productid=otm011732

Teşekkürler ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sislere xenon takarsan ihtiyacın olduğunda işe yaramaz hale gelecektir.

Aracın mavi, benimki de mavi. 6000K MTEC takılı, görenler çok uyduğunu düşünüyor. Akşam aydınlatması da oldukça iyi .  6000K iyi bir tercih gibi geliyor bana da ama dediğim gibi sislere dokunma .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sislere xenon takarsan ihtiyacın olduğunda işe yaramaz hale gelecektir.

Aracın mavi, benimki de mavi. 6000K MTEC takılı, görenler çok uyduğunu düşünüyor. Akşam aydınlatması da oldukça iyi .  6000K iyi bir tercih gibi geliyor bana da ama dediğim gibi sislere dokunma .

Teşekkürler Burak abi sislerde sarı çok kötü duruyor yav :D Görüyorum başka araçlarda sislerde farlarda bembeyaz hafif mavimsi çok tatlı duruyor ;) MTEC güzel marka fakat çok pahalı ben Cyclone mi alsam diye düşünüyorum ne dersin var mı bi bilgin cyclone ile ilgili?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cyclone hakkında bir bilgim yok  ama tecrübem odur ki serviste taktıracaksan ( garanti için sanırım öyle yapacaksın ) servis ne takıyorsa onu taktırman sonra problem çıkabiliyor, git gel yapmak zorunda kalıyorsun.

Sislerde elbette beyaz daha güzel xenon ile uyumlu olursa ama sis farına ihtiyacın olduğu zaman da yolu göstermek yerine karşında bembeyaz bir duvar görünmesini istemiyorsan rengini, ampulünü değiştirme derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

üstündeki sözde sis farları zaten siste bi işe yaramıyor boşa bel bağlamayın, benim sislerde de kısalarda da 8000 lik xenon var mutluyum :D :D illede sis farı kullanacaksanız sarıya çevirinki işe yarasın sisi kırıp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cyclone hakkında bir bilgim yok  ama tecrübem odur ki serviste taktıracaksan ( garanti için sanırım öyle yapacaksın ) servis ne takıyorsa onu taktırman sonra problem çıkabiliyor, git gel yapmak zorunda kalıyorsun.

Sislerde elbette beyaz daha güzel xenon ile uyumlu olursa ama sis farına ihtiyacın olduğu zaman da yolu göstermek yerine karşında bembeyaz bir duvar görünmesini istemiyorsan rengini, ampulünü değiştirme derim.

Ben alıcam sisleri servis biz takarız sorun yok dedi, senin söylediğin ne gibi problemler ??

üstündeki sözde sis farları zaten siste bi işe yaramıyor boşa bel bağlamayın, benim sislerde de kısalarda da 8000 lik xenon var mutluyum :D :D illede sis farı kullanacaksanız sarıya çevirinki işe yarasın sisi kırıp

Abi nasıl 8000k daha mı iyi 6000den ?? Hiç 8000le 6000 olan aracı yan yana koyup baktın mı aydınlatma olsun görünüm olsun karşılaştırmada bulundun mu ??

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Abi nasıl 8000k daha mı iyi 6000den ?? Hiç 8000le 6000 olan aracı yan yana koyup baktın mı aydınlatma olsun görünüm olsun karşılaştırmada bulundun mu ??

Teşekkürler

aydınlatma yani ışık akısı yönünden 6000ler daha iyi çok iyi aydınlatsın diyorsan 4000 liklerdende taktırabilirsin estetikte olsun diyosan 8000lik derim ama daha ötesi iyice kaybeder aydınlatmadan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aydın sorun çıkar dediğim şu. Eğer balast v.s. de bir problem çıkarsa önce satıcı sonra servis ile muhattap olacaksın. Olası problemde sök tak parası vermen de cabası. Diğer türlü tek bir muhattabın olacak o da servis.

Aydınlatma 4300 den yukarı doğru azalır, estetik artar..

Aşağıdaki konudaki ilk mesaj fikir verecektir ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aydınlatma yani ışık akısı yönünden 6000ler daha iyi çok iyi aydınlatsın diyorsan 4000 liklerdende taktırabilirsin estetikte olsun diyosan 8000lik derim ama daha ötesi iyice kaybeder aydınlatmadan

Ya aydınlatma iyi olsun da estetikde istiyorum, fakat 8000k olan bi aracada hiç binmedim nasıldır bilmiyorum ama dışarıdan çok güzel gözüküyor onu biliyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎20‎.‎04‎.‎2009 at 17:32, Burak :

Aydın sorun çıkar dediğim şu. Eğer balast v.s. de bir problem çıkarsa önce satıcı sonra servis ile muhattap olacaksın. Olası problemde sök tak parası vermen de cabası. Diğer türlü tek bir muhattabın olacak o da servis.

Aydınlatma 4300 den yukarı doğru azalır, estetik artar..

Aşağıdaki konudaki ilk mesaj fikir verecektir ;)

Teşekkür ederim abi o konuyuda incelemiştim biraz fikir açısından oradanda bayağa faydalandım sonra bu konuyu açtım. Servise sorayım o zaman hangi marka takıyor. Serviste 200 liralık şeyi 400 liraya takar ama :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Burak abi sislerde sarı çok kötü duruyor yav :D Görüyorum başka araçlarda sislerde farlarda bembeyaz hafif mavimsi çok tatlı duruyor ;) MTEC güzel marka fakat çok pahalı ben Cyclone mi alsam diye düşünüyorum ne dersin var mı bi bilgin cyclone ile ilgili?

aydın geçen hafta kısalara cyclone h7 6000 taktırdım ben 275 tl ye, bu marka için görüştüğüm herkez memnundu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aydın geçen hafta kısalara cyclone h7 6000 taktırdım ben 275 tl ye, bu marka için görüştüğüm herkez memnundu :)

Teşekkürler bende hep olumlu şeyler duyuyorum.Memnunmusun aydınlatma olsun görüntüsü olsun vs. ??

Bildiğim kadarıyla 190 ytl Cyclone takmak için 85 lira mı aldılar ??? :S

Valla abi 50 liradan fazla isterse o servisin ben :D Saka bir yana o kadarda istemesinler insaf :)

Orasi oyle ama iyi bir montaja da 75-100 arasi para verme ihtimalin de var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler bende hep olumlu şeyler duyuyorum.Memnunmusun aydınlatma olsun görüntüsü olsun vs. ??

Bildiğim kadarıyla 190 ytl Cyclone takmak için 85 lira mı aldılar ??? :S

2 tip cyclone var dedi taktırdığım yer, ilk telefonda 200 tl ye anlaşmıştık, ancak adamlar arabayı görünce

cyclone tt serisi takmamız gerekir ucuz olan ikaz verir dediler, tt serisini 350 den :eek: takıyorlarmış ancak

gelmeden tlf la konuştuğum için ortasını bulduk 275 tl, şimdilik memnunum aydınlatması iyi  O0

forumdaki çoğu arkadaşta 300-350 civarı taktırmış iyi gibi geldi fiyat  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 tip cyclone var dedi taktırdığım yer, ilk telefonda 200 tl ye anlaşmıştık, ancak adamlar arabayı görünce

cyclone tt serisi takmamız gerekir ucuz olan ikaz verir dediler, tt serisini 350 den :eek: takıyorlarmış ancak

gelmeden tlf la konuştuğum için ortasını bulduk 275 tl, şimdilik memnunum aydınlatması iyi  O0

forumdaki çoğu arkadaşta 300-350 civarı taktırmış iyi gibi geldi fiyat  :D

Anladım teşekkürler ;) Bizim araçlar için zaten TT serisi en iyisi sanırım. 4 serisi var Cyclone nin bu arada bildiğim kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...