Jump to content

Subaru Legacy

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

2

• Ali

3

• Kado

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

0-100  8.3 sn ve dizel

0-100 ü kadirle mustafayı gıcık eder :D

ben artık uğraşmıyorum ama istersen aldığında bi deneriz. fakat tek şartım olur, o da geçilirsen arabayı gaz döküp yakma sakın. hayır yani o kadar para vereceksin, yazık günah :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir ara bu kasayı çok beyeniyodum güzel araba yakıt tüketimide çok iyi hızlanmasıda bence alınabilir abi keşke mazda da dizel getirse ama yok getirmez bunlar her modelin yoksa sana mazda6 dizel aldırırdık  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bir ara bu kasayı çok beyeniyodum güzel araba yakıt tüketimide çok iyi hızlanmasıda bence alınabilir abi keşke mazda da dizel getirse ama yok getirmez bunlar her modelin yoksa sana mazda6 dizel aldırırdık  :kafa:

aldıramazdın Alicim bundan sonra alacağım araç dizel veya benzinli turbolu olacak :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben artık uğraşmıyorum ama istersen aldığında bi deneriz. fakat tek şartım olur, o da geçilirsen arabayı gaz döküp yakma sakın. hayır yani o kadar para vereceksin, yazık günah :D

sana 3 lede geçilmiyorumki :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent abi doğru söyle sayısalmı tuttu :D :D

ya niye bu kadar takıldın sen buna anlamıyorumki aldım demedim almayı planlıyorum dedim :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya niye bu kadar takıldın sen buna anlamıyorumki aldım demedim almayı planlıyorum dedim :D :D

umut fakirin ekmeği be abisi :D abide pişer banada düşer diyoo :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden ? biz araba muhabbetini geçtik sanıyordum

Mazdasız admin istemiyoruz :D

Bu ne yaman çelişki :) Mazdanın diye başlayıp size bişey olmasın diye biten bir cümle kurardım ama ayıp olur :D Bence Legacy daha çok yakışır sana sayın uyumsuz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi Subaru ya en son gittigimizde babam Forester ı incelerken ben bunu inceliyodum.. kapılarda cam üstü cercevelerinin olmaması cok hosuma gitmisti, ayrıca tipide gayet güzeldi.. motoruna diyecek bisey yok zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi Subaru ya en son gittigimizde babam Forester ı incelerken ben bunu inceliyodum.. kapılarda cam üstü cercevelerinin olmaması cok hosuma gitmisti, ayrıca tipide gayet güzeldi.. motoruna diyecek bisey yok zaten..

valla fii tarihli modelide çerçevesizdi gayet güzeldi dediğin gibi :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...