Jump to content

Yeni Mazda 3 İlk Resimler...

mebbasayar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende işler karısık ama arkadaslar acık ve net soyluyorum. aracınızı satılıga cıkartınca cooookkk üzüleceksiniz... bana gelen teklifleri buraya yazsam oturur ağlarsınız :)

Elimizden zorla mı alacaklar arabaları? Kamulaştırma falan mı var? Satmam hurdaya çıkana kadar kullanırım, keyif benim, bu kadar basit...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 58
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Ali

7

• mebbasayar

9

• murdock

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ben gayet iyi bir fiata sattım,bundan sonra Mazdanın piyasası yok diyenin karşısınada dikilirim,çünkü benim aldığımda aynı yaştaki toyotalar,Hondalar mazda3 fiatınaydı ben Mazdayı tercih ettim eğer diğerlerini alsam 3 yıl sonra kaybım 7-8 bin civarı olacaktı ama şimdiki kaybım 3 bin,3 yıl yaşlanmış bir araç için kayıp sayılmaz.

Bu arada fiatı ne kadar bu yeni guzuların  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de büyük mücadale sonucu volcardaki beyaz sedan touringi gördüm..

ilk izlenimim gülen gözleriyle yüzünün çok sevimli olduğu , ikincisi ise hiç de aşırı büyük olmadığı ...

içeriye bayıldım.

bagaj açma düğmesi sedanda bagaj kapısının en üstünde ortada duran ince 3. fren lambasına gizlenmiş, touring de far yıkama var farlar mercekli ve xenon çevrimine çok uygun. 

ben çok beğendim ama bence yurdum insanı adı mazda, motoru 105, gözünün üstünde kaş var diye çok da rağbet etmeyecektir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlki tavsiye , ikinci özel kampanya fiyatıymış

Yeni Mazda3 Sedan 

1.6 Sedan Touring  37,468  36,772

1.6 Sedan Touring AT 38,847 38,847

1.6 Sedan Impressive 40,225 39,529

1.6 Sedan Impressive AT 41,603 41,603

Yeni Mazda 3 HB

1.6 HB Touring 37,813 37,117

1.6 HB Touring AT 39,192 39,192

1.6 HB Impressive  40,569 39,873

1.6 HB Impressive AT 41,948 41,948

Metalik boya  

Yeni Mazda3 603

http://www.evo-mazda.com/yenimazda3/flist.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar bır yanlıs anlasılma olmasın. mazda satılmaz edebiyatı yapmıyorum. sadece sacma teklıflerle ugrasıyorsunuz demek ıstedım. bu ınsanı bıraz sıkıyor. yoksa bılıyorsunuz ılan verdıkten 3-4 gun sonra anlastım ben..arkadas caydı ertesı gun hemen baskasına verdım... ama makul fiyat isteyen her mazda3 sahibi aracını 3-5 gunde satabilir.. makulden kastım istanbulda 2005 model mazda3e 26-27 istememek... mazda6 farklı olabilir ama mazda3 gercekten mazdanın lokomotifi oldu ıkıncı elde... mazda2de basarılı olacak dıye tahmın edıyorum ben...

abi mazdanın piyasası yok diyen zaten arabadan anlamıyordur.piyasada araba yok walla :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla fıyatları gorunce ben arabamı ucuza sattım demeye basladım :) arkadas yarın kredısını onaylatamazsa farklı bır fıyattan pazara cıkartırım artık arabayı :D

abi onaylanmazsa ilk talip benim şimdiden söyliyim :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sene sonuna doğru geçen sene Mazda 2 de yaptıkları gibi esaslı bi indirim yaparlarsa şaşırmam :)

Bu fiyatlar şişirilmiş bence, sene sonuna yapılacak inidirmin etkisine artırmaya yönelik blöf fiyatlar  :D

Değilse diğer markaların çoğunun yeni ve esaslı modellerini piyasaya sürdüğü, ve ÖTV indiriminin son demlerinde bu fiyatlar  biraz yüksek  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açılış fiatı olarak umduğumdan düşük fiatlar,Mustafa'ya inanmak isteyerek pusuya yatıp beklemedeyim  :D yada seneye ikinci ele düşer 30 civarı alınır bu canavarlardan bi tane  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açılış fiatı olarak umduğumdan düşük fiatlar,Mustafa'ya inanmak isteyerek pusuya yatıp beklemedeyim  :D yada seneye ikinci ele düşer 30 civarı alınır bu canavarlardan bi tane  :)

Mücahit abi yeni araba aldın keyfini çıkar dizel gelince alırsın yenisinden bir tane  en azından motor vs farklı olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sen hazır yeni bir araba almışken bekle biraz bence  :) Mazda 2 deki gibi model donanım değişikliği olabilir belki, modellerde yerli yerine oturur bir süre sonra.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda2 deki gibi model donanım değişikliği hemen olmaz . Mazda2 Türkiye ye 1 sene kadar geç geldiği için kısa sürede makyaj yapıldı gibi görünüyor..

donanımlar belli  mi  yeni olarak ne var ?

Donanımlar başka bir konuda verilmişti

http://www.mazdaclubtr.com/forum/mazda3/iste-yeni-mazda-3-t11787.0.html;msg280484#msg280484

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün bende soluğu Meb Başayarda aldım ve yeni Mazda3 Impressive'i inceledim.Araba fotoğraflarda göründüğünden pekde farklı gelmedi bana ama iç mekan malzemesindeki kalite artışını(!) ben pek hissedemedim.Bizim Dynamic'lerden farklı,ekstra olarak koltuk ısıtma,far ve yağmur sensörleri,hız sabitleyici ve sollamalarda kör noktadaki araçları belirtmek için koyulan bir sistem haricinde bir fark yok.(Motor dahil).Sadece hız sabitleyici olduğu için gaz teli yerine elektronik gaz kelebeği kullanılmış.Bu özellikler ise benim tamamen gereksiz bulduğum detaylar :D,sonuçta bu işlevleride biz yapmazsak insanın arabada uykusu geliyor. :)Yeni kasa olduğu için almak düşünülebilir ama ben şahsen elimdeki dynamic'i verip yeni kasayı almayı şu an düşünmem,heleki fiyatı duyunca.Impressive'in AT modeli için bana verilen 42.200 TL gibi bir fiyattı,kaldıki ellerinde araç yok,çok sınırlı miktarda gelmiş.Hatta içeride aracı inceleyen bir aile çıkışta benim arabanın başında durmuşlar,bence bunun içi daha güzel ve kaliteli duruyor diyorlardı. :D Karar sizlerin artık...

Bunlarda motordan ve iç mekandan birer foto.

post-878-141695276932_thumb.jpg

post-878-141695276936_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...