Jump to content

Bireysel boya koruma yapmak?

Guest Mert
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

9

• emredeler

4

• Kado

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

İzmir Bornova'da bu Nilüfer tesislerinin karşısında bir alışveriş merkezi var onun içindeki yıkamacı iyiymiş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim sağolun :) evet sıradaki problem nerde yıkatacağım :D

Atakent'te bir yıkamacı var şimdi tabela adını bilmiyorum tam babam bilir..Orada Ahmet var biz ona yıkatıyoruz gayet memnunuz şu ana kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mert bugün gördüm senin arabayı, Bostanlı İş bankası köşesindeydin, etrafında çok dolaştım...:D

Şemikler'e Atakent'ten girişte sol köşede Karşıyakalı oto yıkama var, orada Ahmet Abi'ye yıkatacaksın, zaten Mazda gördümü başkasına bırakmaz...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mert bugün gördüm senin arabayı, Bostanlı İş bankası köşesindeydin, etrafında çok dolaştım...:D

Şemikler'e Atakent'ten girişte sol köşede Karşıyakalı oto yıkama var, orada Ahmet Abi'ye yıkatacaksın, zaten Mazda gördümü başkasına bırakmaz...:D

yav Selman Bostanlı yazmışsın,ben Bostancı okuyorum birde Atakent falan olunca '' bak dedim İstanbul'a gelmiş haberimiz yok'' allah allah  :fiuw::D

aklım nerdeyse :fiuw:

seni göresim gelmiş herhalde  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet abi bugün İşbankasındaydık bostanlıda, arabayı aldık geziyoruz ama sık sıkta ziyaret edicez kendilerini :D

Karşıyakalı oto yıkamayı biliyorum daha önceki aracı orda yıkatıyordum :) ziyaret ediyim. Ahmet Abi'de sarışın uzun boylu olandı sanırım. gözler kısık :) hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim yine İzmir'e gidip Selman abinin ellerinden öpesim, arabayı Karşıyakalı Ahmet Abi'ye yıkatasım geldi birden. İzmirim geldi kısaca :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...