Jump to content

Mazda 626 Polen Filtresi

sskirici
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

94 kasa 626 larda klimada polen filtresi yok diye duydum dogrumudur bılen warmı arkadaslar

Olabilir.

97 familiada da yok o dediğinden. :D

Gerçi klima da yok ama o kısmını önemsemiyorum pek ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Benimde 94 model sedan klimalı 626 var ve tüm klimalı araçlarda polen filtresi olur diye duydum,şahsen bende merak ediyorum neresinde bu polen filtresi ve eğer var ise satılıyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

İyi ama dıştan gelen hava düğmesini kapatıp sadece içeri sirkülasyon düğmesini açtığımızda dışardan gelen pis kokuları araç içine kesinlikle almıyor,polen filtresi yoksa bu nasıl oluyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Hakikaten yahu, bilen var mı? 98 ve üstü 626'larda Polen filtresi var mı yok mu? Varsa kendimiz değiştirebilir miyiz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

konuyu hortlatmış gibi olacam ama 98 model 626 larda polen filtresi var torpidonun altına kafanızı soktuğunuzda ortalarda bi kelebek vida göreceksiniz onu çevirip çıkardığınızda elinize filtreyi tutan parça gelecek gelmezse sağa sola dikkatlice oynaratak aşşağı doğru çekin filtrenin çıkıp elinize düşmesi lazım düşmezse onu da dikkatlice aşağı doğru çekin ablamların arabası 98 model 626 olduğundan ve birçok bakımıyla ben ilgilendiğimden biliyorum değiştirmesi çok kolay herkes yapabilir zaten polen filtreleri ikili satılıyor fırsatım olunca nasıl değiştirildiğine ait resimleri de eklerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 5 yıl sonra ...

Merhaba Mazda ailesi cumleten selâmün aleyküm

Ben Özkan,

95 Mazda 626 HB  kullanıcısı olarak polen filtresi varmı ve varsa yeri tam olarak nerededir yardımcı olursanız memnun olurum. Ben biraz araştırdım Torpido altında yok bazı arkadaşlar bu araçlarda filtre olmadığını soylemisler bu konuda yardıma ihtiyacım var

ozo tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de 93 modeli var 626 sedanı benimkindede yok hattaa olmaması daha iyi poeln filtresi masrafın olmuyor japon kardeşler cebimizi düşünmüşler 😁

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...