Jump to content

Bu Hortumlar Nereden Çıkmış? (89-94)

labtek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar.

Resimdeki hortumların bir yerlerden çıktığını tahmin ediyorum ama nereden tam bulamadım.Hortumun biri dikdörtgen içine aldığım parçadan geliyor, diğeride resimde görüldüğü gibi hortum kısa olduğu için çıktığı parça belli.Hava filtresi konulan karbüratörün üstündeki parçada bir delik var ve çıkıntısı kırılmış.Muhtemelen bu hortumlardan biri oraya girecek ama hangisi ve diğerinin takılacağı yeri bulamadım.Bu horumların boşta durmasının olumsuz bir etkisi olurmu.Şu an arabada ısındıktan sonra stop etme gibi bir problem var ama o da gaz ayarından sanırım.Çünkü gaz vidasını biraz kapatınca stop etme olayı pek olmuyor ama bu seferde gaz yemiyor.Dikdörtgen içindeki parçayı merak ediyorum bir uçundan hortum çıkıyor, diğer ucunda kablolar var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

post-1271-14169527727_thumb.jpg

post-1271-14169527728_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

arkadasım o hortumun gorevı direksiyonu sağa sola cevirince rolantıyı yukselmek ve aracın klimalı ıse klima düğmesine basınca rolantıyı yukseltmektır.biri karburatore biri dispiratorun ustunde takılacak yerı olan bir bır cıkıntıya diğerı valfe gider ,klima yoksa kolaylıkla deneme yanılma ıle takabilirsin klımalı ıse baska bır mazdaya bakarak takman lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...