Jump to content

2005-2006 Model arasındaki farklar...

Guest zinarturgut
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest zinarturgut

Merhaba arkadaşlar. Forumda araştırma yaptım ama genel olarak Mazda 3 artı ve eksiler olarak konular açılmış. Benim sorun biraz farklı. İkinci el bir Mazda 3 almak istiyorum. Dynamic versiyon. 2005 model ile 2006 model arasında ne farklar var acaba? Otomobil bir makjay geçirmiş ama arka stoplar ve ön panjur dışında pek bişi dikkatimi çekmedi. Hangisi almamı tavsiye edersiniz? Yardımclarınız için şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim 2007 modeller makyaj geçirdi.2005-2006 model Dynamic modeller arasında arka stoplar haricinde pek değişiklik yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest zinarturgut

O zaman konuya 2006-2007 arasındaki farklar diyebiliriz. Zira makyajlı kasayı tercih ederim gibime geliyor. Ama bazen eski seriler daha iyi olabilir. Konuya vakıf arkadaşlar umarım yardımcı olacaklardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En sağlıklısı makyajlı-makyajsız demek sanırım.

Zira 2005 modeller kırmızı stop sunulmuşken, son çıkanları şeffaf stop çıktı.

Veya 2007 model hem makyajsız hem makyajlı araç bulabilirsiniz.

Makyajlı da yazılanlara ek olarak, anahtar ile camları kapama özelliği geliyor aklıma. Bir de makyajsızda sadece sürücü koltuğu için sesli emniyet kemeri ikazı varken, makyajlı modelde ön koltuklar için sesli ve arka koltuklar için ışıklı kemer ikazı mevcut.

Ayrıca makyajsızda petekli ve spor olmak üzere iki panjur tipi var.

Makyajlıda ise daha farklı ama petekli tek tip var diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Makyajlı makyajsız arasındaki farklar

jantları,  sis farlarının çerçevesi,Göstergeler mavi ışıklandırmalı gece güzel görünüyor .koltuk kılıfları, ön ızgara, bagaj açma yeri Konsol ve kapı içlerini  gri kaplamalar var Emniyet kemer ikaz lambası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

2005 ile 2006 arasında sadece stop farkı varsa 2005 model uygun fiyata ise alınabilir değilmi. Birde 2005 alınıp stopları değiştirilse nasıl olur zira 2006 daki stoplar çok daha güzel görünüyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...