Jump to content

Mazda 3 sol arka kapıdan gelen ses ?

Juen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Arkadaşlar, benim guzunun sol arka kapısından müzik dinlerken bass vurdukça ses geliyor, kapı döşemesinin plastik kısmından geliyor ses, elimle bastırdığımda ses kesiliyor. Bu gibi bir sorunla karşılaşan var mı ne yapmamı önerirsiniz, bunu aslında aracı ilk aldığımdan beri duyuyorum fakat çok rahatsız edici olmadığından araç sıfırken kapılar vs. sökülsün istememiştim. Fakat şuanda rahatsız olmaya başladım :(

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

söküp takma olayında bi sıkıntı yok canını sıkma boşa benim 4 kapıdanda zangır zangır ses geliyordu bas vurdukça ama benim içeriden değil kapının dışındaki kapı kolundan geliyordu 10 dk da söküp altını besleyip taktılar tık yok iç kısım içinde buna benzer bişeyler yapılacak ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kapının içine sünger fln mı sıkıştıracaklar, ne ile dolduruyorlar ?

kapıda gevşek segman vs varsa o da ses yapar ille içine birşey doldurmak gerekmiyor önceki aracımda camı indirip kaldıran mekanizmanın baglantı perçini gevşemişti o ses yapıyordu perçin sıkılanınca geçti ses yani kapının içine ille bişey doldurulup ses kesilecek diye bi durum yok önce sesin kaynağı bulunsun ona göre uygun çözüm uygulanır
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim Bülent abi ;)

Parça mı bilmiyorumda tam olarak kapı içindeki cebin, şişe koyma kısmının biraz üstünü elimle bastırdığım zaman o cızırtı geçiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapının metal kısmına döşemenin tutunmasını sağlayan klipsler var onlardan birisi gevşek olarak yerine giriyorsa yapar yada döşemenin vidalarından birinde gevşeklik vardır.Döşemeyi usta eller sökerse hiçbrşey olmaz korkmayın,araç unutmayınki renault değil mazda :) İnsanca sökülüp,takıldıktan  sonra hiç bir ses çıkarmaz düşüncesindeyim.Kolay gelsin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapının metal kısmına döşemenin tutunmasını sağlayan klipsler var onlardan birisi gevşek olarak yerine giriyorsa yapar yada döşemenin vidalarından birinde gevşeklik vardır.Döşemeyi usta eller sökerse hiçbrşey olmaz korkmayın,araç unutmayınki renault değil mazda :) İnsanca sökülüp,takıldıktan  sonra hiç bir ses çıkarmaz düşüncesindeyim.Kolay gelsin..

Teşekkürler, nerelerden kaynaklanabileceğinide öğrenmiş oluyorum bu sayede :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...