Jump to content

Mazda 3 Direksiyon Sistemi Hakkında

Seth
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sizler adına çok üzgünüm

2010 aldığım modelde bahsettiğiniz bütün özellikler var hatta anahtar sustalı

mazda 2010 yılında büyük bir atak ile girdiğinde piyasaya 2010 modellerinin ilk bir kaç yüzünde bu işlemi yapmıştı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 54
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

8

• S.Halilduru

7

• toronaga77

4

• Shanus

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

sizler adına çok üzgünüm

2010 aldığım modelde bahsettiğiniz bütün özellikler var hatta anahtar sustalı

mazda 2010 yılında büyük bir atak ile girdiğinde piyasaya 2010 modellerinin ilk bir kaç yüzünde bu işlemi yapmıştı

e buna yuh demekten baska birsey kalmiyor ...resmen optuler  bizi o zaman ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ibrelerin sıfırlanması yeni yazılım atıldıktan sonra ortadan kalkıyormuş ben servise sormuştum. subarulardaki gibi, çok hoşuma gitmişti halbuki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ibrelerin sıfırlanması yeni yazılım atıldıktan sonra ortadan kalkıyormuş ben servise sormuştum. subarulardaki gibi, çok hoşuma gitmişti halbuki..

ibrelerin sıfırlanması normalde hiçbir modelde yok.

aslında showroomda bakarken bu başınıza geldiyse aracın sigortaları takılı olmadığı içindir. oda (room) sigortası takıldığı andan itibaren bu iş bir daha olmaz. aslında bu olay servis PDI (ilk kontrolü) yaparken göstergelerde çalışmayan birşey varsa görsün diyedir. ve hatta ibreler hareket halindeyken anahtarı çıkartırsanız öylece kalır o ibreler. ama dediğim gibi sigortayı takınca bu iş biter...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzaktan acma ozellıgı var.kumandadan acma tusuna basılı tutun camlar ve sunroof acılıyor.ayrıca ıbrelerın hareket ozellıgını skoda superb de gordum.acaba onla karıstırıyor olabılır mısınız dıye sormadan gecemıyecem....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzaktan acma ozellıgı var.kumandadan acma tusuna basılı tutun camlar ve sunroof acılıyor.ayrıca ıbrelerın hareket ozellıgını skoda superb de gordum.acaba onla karıstırıyor olabılır mısınız dıye sormadan gecemıyecem....

BEN KONUYA BİR AÇIKLIK GETİREYİM:

sadece aşağıdaki kodlarla satılan mazda3 araçlarda kumandadan cam ve sunroof kapama, tek tuşla kapanıp açılan 4 cam, yedek anahtarın sustalı olması vs. özellikleri var.

Mazda3 Sedan'lar

Mazda3 Touring                 BDB4EAA

Mazda3 Touring AT BDB6EAA

Mazda3 Impressive BDB5EAA

Mazda3 Impressive AT BDB7EAA

Mazda3 HB'ler

Mazda3 Touring                 BDC3EAA

Mazda3 Touring AT BDC5EAA

Mazda3 Impressive BDC4EAA

Mazda3 Impressive AT BDC6EAA

Mazda3 MPS BBS1EAG

Diğer kodlarla satılan araçlarda yok.

Şuanda Türkiye'de satılan mazda3 modelleri şu kodlarla satılmakta;

Mazda3 Sedan'lar

Mazda3 Touring                 BDB4EAB BDB4EBS BDB4EBT

Mazda3 Touring AT BDB6EAA BDB6EBK BDB6EBL

Mazda3 Impressive BDB5EAA BDB5EAE BDB5EAF

Mazda3 Impressive AT BDB7EAA BDB7EAE BDB7EAF

Mazda3 1.6L dizel Comfort BBR5EBJ

Mazda3 1.6L dizel Touring BBR5EBC BBR5EAF

Mazda3 HB'ler

Mazda3 Touring                 BDC3EAE BDC3EBS BDC3EBT

Mazda3 Touring AT BDC5EAC BDC5EBK BDC5EBL

Mazda3 Impressive BDC4EAA BDC4EAC BDC4EAD

Mazda3 Impressive AT BDC6EAA BDC6EAC BDC6EAD

Mazda3 90. Yıl                 BFJ1EAC

Mazda3 1.6L dizel Touring BBS4EAS

Mazda3 MPS                 BBS1EAG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu bahsettiğiniz kodları nerede bulabiliriz acaba?

şöyle de özetlenebilir herhalde, ilk gelen yeni modeller özellikleri olan kodlardaydı, faka tşu anda yeni satılanlar özelllik olmayan kodlarla satılanlar.

daha mı anlaşılır oldu ne ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar gerci diger sayfalarda yazdilar ancak gormediniz herhalde ..bu ozellikler 2010 modellerde ve belirli kodlarda oluyormus ..2011 modellerinde bu ozellikler yok malesef ..ibrelerin kontak acma aninda selamlamasi var..yazilimdan sonra gidiyormus ..aslinda tekrar olabilmesi bence biraz bilgi beceri isteyen bir istir ..hersey yazilimla mumkundur ..bunu servise soracagim  ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ibrelerin karşılama olayı süper bi özellik.yazılımla halledillbiliyorsa arabama sevgim bir kat daha artacak :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Donanımhaberde sunroofu açık kalmış bir BMW x3 ün içini gördükten sonra bu otomatik sunroof kapama olayı ve camların kapanmaması olayı canımı sıktı benimde,bu yazılımla halledilmiyordur heralde ya da başka bir şekilde? geçen nerdeyse yağmur benim arabayıda halledecekti...

Buyrun resimleri buldum...

post-4363-141695281915_thumb.jpg

post-4363-141695281926_thumb.jpg

post-4363-141695281933_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Donanımhaberde sunroofu açık kalmış bir BMW x3 ün içini gördükten sonra bu otomatik sunroof kapama olayı ve camların kapanmaması olayı canımı sıktı benimde,bu yazılımla halledilmiyordur heralde ya da başka bir şekilde? geçen nerdeyse yağmur benim arabayıda halledecekti...

Buyrun resimleri buldum...

haha. çok iiymiş ya :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ibreleri yazılımla halleden olursa haber versin. alnından öpecem...

sunroof davasının çözümü kolay 150tl gibi bir rakama modülü takılıyor. her yerde vardır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ibreleri yazılımla halleden olursa haber versin. alnından öpecem...

sunroof davasının çözümü kolay 150tl gibi bir rakama modülü takılıyor. her yerde vardır...

bu modül camlarada oluyor mu? ben bu işe takmış durumdayım ya da aynalara... 2007 leonda bile bütün camlar tam otomatikti,anhtardan aynalar ve kapılar otomatik kapanıyordu :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu modül camlarada oluyor mu? ben bu işe takmış durumdayım ya da aynalara... 2007 leonda bile bütün camlar tam otomatikti,anhtardan aynalar ve kapılar otomatik kapanıyordu :'(

5li modül alınır. takılır. cam+4sunroof otomatik kapanır, ama açılmaz...

1 röle alınır. takılır.aynalar kapılar kilitlenince kapanır. ama işini bilen bir elektrikçiye yaptırılır ki araç pi* olmasın...

mümkünse yetkili serviste yaptırınki garanti sorunu yaşatmasın...

REKLAMLAR!...

bende toplam maliyeti 200TL. buyrun gelin takalım...

REKLAMLAR BİTTİ... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:kafa: Ne diye muğlada oturmuyorsam yaza felan yolum düşerse olur bu iş burdaki servisler yapmaz buna''yok abi olmaz öyle şey'' derler geçerler...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...