Jump to content

Yeni Mazda 2

Matrikzs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 176
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

32

• Gökhan

15

• x-rayted

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yetkilis servislerden kimse okuyor mu burayı ?

Bu farlar+arka spoyler (günışığı gümüş gri )+kolçak için bana paket fiyat verilebilir mi ? Çok ciddi alıcıyım.  ;D

ingilterede Tamura Edition adıyla satılıyor sadece 1.5

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu farlar+arka spoyler (günışığı gümüş gri )+kolçak için bana paket fiyat verilebilir mi ? Çok ciddi alıcıyım.

Okumalarını beklemek yerine direk mesaj ile de sorabilirsin. Başayar dan Tolga, Bayraktar dan Türker ( Sym ) , EVO dan Selvihan, Mepaz dan Özden , İzmir Yeni den Ebru ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cenk abi, malesef mazda 2 ile ilgili ne sorduysam birçoğuna cevap alamadım servislerden. Bir alarmın bile fiyatını 1 hafta sonra verdiler biliyorsun. Haftasonu benim çizikler için gittim servise, alarm sordum yine, ismini duymadığım marka bir alarm gelmiş 300 TL + KDV ye takıyorlarmış. Mazda 2 ile ilgili aksesuar vs. yok ellerinde. Bu farlar, spoyler, kolçak vs. 1 sene sonra servislere gelir artık :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elbette aksesuar var :) bende servislerin ellerinde olmadığını yazdım zaten.

Mazda 2 ile ilgili aksesuar vs. yok ellerinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Barış kısmen haklı..Kolçağı ben serviste görmeden,  şöyle arabanın içine koyup bakmadan veya spoyleri oraya tutup bir bakmadan nasıl karar vereyim...Yurtdışı forumlarda yazılanlardan bakarak alma kararımız var.

Şimdi müşteri destek hattı kurdular. Ben arasam orayı bu sport modelindeki farlar bizim düz 2lere aynen uyar mı? Bu farları yedek parça olarak sipariş edebilir miyim? Kaça olur desem ne cevap alırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elbette aksesuar var :) bende servislerin ellerinde olmadığını yazdım zaten.

Ben de aksesuar yok diyorlar anladım da hiddetlenmişim :D

Cenk Abi sormadan bilemezsin :D Bekliyoruz ne cevap vereceklerini :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hadi 1.3 sahiplerine geçmiş olsun.... galiba 1.3 listede çıkarılmış artık..

Ben bu mazdaya yetişemiyorum:

önce low,mid, high  idi

sonra go, play oldu

sonra go,play, fun, fun+ oldu

şimdi sadece go ve fun

Websitesindeki listeden ellerinde hangi arabanın olduğu anlaşılmıyor. Yani otomatik sport var mı belli değil..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu farlar+arka spoyler (günışığı gümüş gri )+kolçak için bana paket fiyat verilebilir mi ? Çok ciddi alıcıyım.  ;D

ingilterede Tamura Edition adıyla satılıyor sadece 1.5

Merhaba,fiyat teklifimi özel mesajdan gönderdim.Bakarsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda bu arabada 121dekı ruhu yerlestırmeye calısmıs. mumkun oldugu kadar oyuncagımsı bır tasarım yapmıs ıctede...ekran daha buyuk olsa ıyıymıs ama.

evet saati oraya koyarsan (koymama şansın da var) ekranda 5-6 karakterlik yer kalıyor hangi kanalda olduğunu bile anlamıyorsum. Zaten o ekran sadece CD çalar ekranı klima ile ilgisi yok..

YB ekranına sabit saat ve dış sıcaklık koysalarmış daha iyi olurmuş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neyse abı çin malı bir termometre yapıstırıcaz artık senın arabaya :D hatta dıjıtalını yapıstırıp bırde ona standar donanım susu verdıkmı tamamdır bu ıs :D

sıcaklık var da Ybnin bilmemkaçıncı  aşaması 5 - 6 kere düğmeye basmak lazım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende katılıyorum.. keske bütün aksesuarları getirip serviste ya da galerinin bi kösesinde bi stand olusturup sergileseler ya da test araclarını bu aksesuarlarla donatsalar ama bu yapılımıyor.. fotolardan falan yola cıkarak biraz ezbere de olsa sipariş ediyoruz ama şunu da söylemem gerekir ki şu ana kadar bu sekilde elime ulasan parcalar beklentilerimi de aştı :) orjinal parcalar tabi ki biraz pahalı gelebilir ama şu ana kadar şaşmadım bundan sonra şaşacağımı da zannetmiyorum.. kaldı ki fazlaca tutulan, 2. eli falan da gayet iyi olarak tabir edilen bicok markanın orjinal aksesuar fiyatları mazda dan cok daha pahalı.. arkadasın kıcı kırık astra hb i var, bi spoiler fiyatı boyasıyla falan neredeyse mazda3 spoiler ın 2 katı, marspiyeller icin de yine bi dünya fiyat vermisler.. mesela modifiyeciler icin honda da mugen, nissan da nismo parca fiyatları falan mazda daki mazdaspeed fiyatlarının 2 katına yakın..

mazda 2 ye baglayacak olursak konuyu, sanırım bu farların kısalar mercekli.. güzel olmus bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda2 konusunda Marka Kordinatöründen detaylı bilgi aldım arkadaşlar.

Mazda2 yakın zamanda bir facelift geçirdi biliyorsunuz. Şu anda gelecek olan araçlar bu seridenmiş. Yani yukarıda tahminsel olarak söylediğim herhangi bir stok kaydırması söz konusu değil.

Bundan sonra Mazda2 ( Nisan fiyat listesinde de açıkça görünecek ) sadece 1.5 olarak geliyor.

2 donanım paketi olacak  Go ve Sport. ( http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda2/5door/specs/ )

Go sadece AT , Sport ta sadece Manuel olarak teklif edilecekmiş. Zaten bugün yarın  Mazda2 nin sitesi yayına veriliyormuş. Orada daha detaylı bilgi olacakmış.

Sport modelde TCS ve DSC yokmuş  ve gelmesi 1 - 1.5 ayı bulabilecekmiş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

.

.

.

Sport modelde TCS ve DSC yokmuş  ve gelmesi 1 - 1.5 ayı bulabilecekmiş..

yani diyorlar ki siz bunları bir alın..1.5 ay sonra DSCyi standart yapalım . Kandırılmış ve  küskün mazda2 sahiplerine arasına sizi de katalım :(

Bakın bu Mazdaya çok uygun bir reklam sloganı oldu :D

sadece 1.5 motor (çok yakar diye ekonomi isteyen kaçacaktır)

alt donanım sadece otomatik (dolayısıyla ucuz değil)

manüel istersen zorla sport almalısın

spor olmayan manüel vites, sıradan bir mazda2 alamıyorsun..

Hoşgeldin 3-5i geçmeyen satış adetleri...

Demek ki kur arttı, zart zurt bahaneymiş..Bu 1.5 sportlar daha önceden olmadığına göre tamamen yeni olmalı ve yeni kurdan girmiş ve dolayısıyla 1.3 ten pahalı olması gerekmektedir. Hiç bir şekilde mantık almıyor 1.3 olmamasını ama var bir bildikleri..

Şimdi 1.3 go , 1.5 go A/T ve 1.5 sport olsaydı çok iyi bir ürün gamı olmuş olurdu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...