Jump to content

Motor Rektifiyesi Maliyeti (90-94)

cyberdriver
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar satıyorum aracı. ama satarsam baya bi arabasız kalacam gibi.

Çünkü satarsam üzerine para biriktirip yüksek model Honda ya da mazda olur yine diye düşünüyorum.

sorunlarını yazıyorum ve satılığa çıkarıyorum.

Bilmiyorum ama belki segman ile kurtarır, belki kurtarmaz bilemeyiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Segman ile kurtarıp kurtulmayacağı da açıldıktan sonra belli oluyor sanırım... İnşallah kurtarır da fazla nakit/vakit harcamazsın...

Allah gönlüne göre versin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet motor açılmadan belli olmayacak o. ben adam gibi bir rektefiyeci bulmadan olmayacak ama.

Baya bi düşündüm. satarsam, sattığım kişi uğraşacak, ona da yazık. en mantıklısı motoru açtırmak diye düşünüyorum. satacağım kişi bir heyecan ile alacak, ama gideri zayıf.

en iyisimi ben bi açtırayım şu motoru. belki her parçası ölmemiştir. birkaç parça ile kurtarırız inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet motor açılmadan belli olmayacak o. ben adam gibi bir rektefiyeci bulmadan olmayacak ama.

Baya bi düşündüm. satarsam, sattığım kişi uğraşacak, ona da yazık. en mantıklısı motoru açtırmak diye düşünüyorum. satacağım kişi bir heyecan ile alacak, ama gideri zayıf.

en iyisimi ben bi açtırayım şu motoru. belki her parçası ölmemiştir. birkaç parça ile kurtarırız inşallah...

Satacağın kişiye durumu anlatıp fiyatını düştükten sonra vereceksin, öbür türlü yakışık almaz, hayrını göremezsin...

Yıllar önce aracımı kerhen satayım diye düşündüm ama araçsız kalacağım için istekli değilim, masrafları var diye de satmak istiyorum, bir alıcı çıktı ve istediğim fiyata (masrafı düşülmüş) razı oldu arabayı aldı, ben almasın diye şusu var busu var bunlar hep masraf diyorum ama adam arabayı aldı gitti. Meğer kendisi kaportacıymış...

Böyle işine gelen birisi alırsa hem sen kurtulmuş olursun hem de alan kişi kazançlı çıkmış olur.

Hayırlısı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu haliyle satmaya karar verirsen kaç lira düşünüyorsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu haliyle satmaya karar verirsen kaç lira düşünüyorsun

eşim vazgeçmiyor araçtan :(  gittiği yere kada rkullanalım diyor. ona avam lisanı ile motorun durumunu anlattım. satamayacağım sanırım. motor yaptıracaz anlaşılan.

ama satarsam 11 tll den verirdim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eşim vazgeçmiyor araçtan :(  gittiği yere kada rkullanalım diyor. ona avam lisanı ile motorun durumunu anlattım. satamayacağım sanırım. motor yaptıracaz anlaşılan.

ama satarsam 11 tll den verirdim

Sağlam bir Lantis'e 14-15 verilmez ki, ölüsü için 11 verilsin...

???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim ki ölü mü domestos usta ?

Satış ilanını koy ve seni arayanlara sorunlarını iyi niyetli olarak anlat ve sana verilen rakamları kulaklarında duy...

Ne dediğimi rahatlıkla anlarsın... Ölü mü, diri mi ??

:tey:

Adam bana aracın komple bakımı yaptır öyle alırım diyor, ben iyi niyetimle anlatmasam gelecek ve ufak tefek masrafı görmezden gelerek gelmişken alıp döneyim diyecek... Ama eşeklik bende...

:sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satış ilanını koy ve seni arayanlara sorunlarını iyi niyetli olarak anlat ve sana verilen rakamları kulaklarında duy...

Ne dediğimi rahatlıkla anlarsın... Ölü mü, diri mi ??

:tey:

Adam bana aracın komple bakımı yaptır öyle alırım diyor, ben iyi niyetimle anlatmasam gelecek ve ufak tefek masrafı görmezden gelerek gelmişken alıp döneyim diyecek... Ama eşeklik bende...

Biliyorum, millet ne kadar ölücü ne kadar mezarcı. o yüzden karar verdim. açtıracağım motoru. böyle insanlar ile muhatap olmak istemiyorum. şimdi iyi bir rektefiyeci arayışındayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biliyorum, millet ne kadar ölücü ne kadar mezarcı. o yüzden karar verdim. açtıracağım motoru. böyle insanlar ile muhatap olmak istemiyorum. şimdi iyi bir rektefiyeci arayışındayım.

Kızgınlıkla kalkan zararla oturur. Ben aracıma 48000 tl ilan verdim adamlar arıyor 37000-38000 felan teklif veriyorlar, güldüm geçtim 47750 ye sattım. Sizin için en mantıklısı neyse onu yapın, bir kaç tane mezarcının kızgınlığıyla doğru işler olmaz. Satmak yada yaptırmak buna siz karar verin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kızgınlıkla kalkan zararla oturur. Ben aracıma 48000 tl ilan verdim adamlar arıyor 37000-38000 felan teklif veriyorlar, güldüm geçtim 47750 ye sattım. Sizin için en mantıklısı neyse onu yapın, bir kaç tane mezarcının kızgınlığıyla doğru işler olmaz. Satmak yada yaptırmak buna siz karar verin.

37000 :D insan olmadık adam çok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

37000 :D insan olmadık adam çok

Malesef öyle burası Türkiye, araç alım satım işlerinde çok ciddi paralar kazanan insanlar var ve bu yüzden yoluncak kaz arayan tipler çok piyasada

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malesef öyle burası Türkiye, araç alım satım işlerinde çok ciddi paralar kazanan insanlar var ve bu yüzden yoluncak kaz arayan tipler çok piyasada

Bu rekfeye işinde ilginç bilgilere rastladım. Şimdi teldeyim. Sonra paylaşırım. 8.5 teklif  eden oldu. Kabul etmedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forum yeni üyeyim, öncelikle herkese merhabalar, motor sıkıntısı olan arkadaşa da geçmiş olsun diliyorum. 2 sene önce 92 model 323 aldım, eski olmasına rağmen ekspere götürdüm motor yüze 80 dedi, aradan iki sene geçti motor bi garip çalışmaya başladı. Bir sürü tamirci dolaştım hiçbiri bir şey anlamadı. Bir şekilde servise yolum düştü adamlar sesi duyar duymaz motorda sıkıntı var dediler. Muhtemelen conta yakmıştır diye motoru indirdiler, üst kapağın çatlak olduğunu gördük, üst kapağı ve contayı değiştirmek için açtıklarında alt tarafın komple çürük olduğunu gördük. 3 - 4 bin lira arası masraf çıkardı, bana satan arkadaş satmadan önce üst kapağı geçici olarak yaptırmış sıkıntı satana kadar ortaya çıkmasın diye, aklı sıra zararını kurtardı, arabayı bu haliyle satsam doğal olarak çok düşecek, masraf yapacağım parayı da üstüne koysam yine alacağım marka model aynı, ayrıca neyle karşılaşacağımız meçhul, bu yüzden yaptırıp binmek daha mantıklı, fazla anlamam bu işlerden ama bu sebepden bence doğrusunu yapıyorsun. Ayrıca o paralara başka ne alınabilir ki, araba bu durumdayken 15 bin yaptı, ne yokuş dinledi ne uzun yol :) Şimdi merak ediyorum yaptırdıktan sonra nasıl olacak :)

aynı durum  bende de var. Arabayı alalı 2 hafta oldu yağ lambası yanık bi şekilde ben izmire gittim geldim araba 120 yi geçmedi senin dediğin gibi 15 bin yapar gibi de görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı durum  bende de var. Arabayı alalı 2 hafta oldu yağ lambası yanık bi şekilde ben izmire gittim geldim araba 120 yi geçmedi senin dediğin gibi 15 bin yapar gibi de görünüyor.

Yanlış anlamadım heralde di mi?

YAĞ LAMBASI YANMIŞ ŞEKİLDE İZMİR'E GİTTİN GELDİN ÖYLE Mİ?

Ya çok acımasız davranmışsınız ya nerede yolda kalırım diye deneme yaptın ya da yağ lambasını gece lambasıdır diye düşündün...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış anlamadım heralde di mi?

YAĞ LAMBASI YANMIŞ ŞEKİLDE İZMİR'E GİTTİN GELDİN ÖYLE Mİ?

Ya çok acımasız davranmışsınız ya nerede yolda kalırım diye deneme yaptın ya da yağ lambasını gece lambasıdır diye düşündün...

:D

Valla öyle oldu abi direksiyonu çevirince oluyor zannediyordum meğer gerçekten yağ kalmamış öyle gittim geldim bu araba yağsız gidip geldiyse kolay kolay motor ölmez bu anladım.yağın kalmadığını ise sen söylemiştin ya ilk yazdığımda izmir yoluna giderken mazda servisi var diye oraya gittiğimde anladım. bi daha mı? tövbe biyere giderken bakacam bundan sonra :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...