Jump to content

Ön Koltuk Isıtma Arızası

ege79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabam 2000 kmde  ön koltuk ısıtmasını 3-4 kez kullandım. Başlangıçta hem sırt hem de oturak kısmını ısıtıyordu şimdi ise sadece sırt kısmı ısıtıyor. Umarım rezistansı bozulmamıstır.

Sağ taraftaki koltuk ısıtmayla karşılaştırdım yolcu tarafında bir problem yok. Bu konuda bilgisi olan var mı?

teşekkürler

Mazda 3 / 2010 impressive 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...

çok ciddi bir sorun değil belki ama can sıkıyor. sürücü koltuğu alttan ısıtmıyor. basit bir temassızlık mı acaba? ege79 nasıl çözdün bi yardımcı olsan?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim ofiste masa altında ayak ısıtma var, bu kışa girerken bozuldu içini açtım rezistansa giden kablo lehim yerinden siyah isle kararmış ve kopmuştu. İsleri temizleyip yeniden ve sağlam bir lehim yaptım sapasağlam oldu. Arabadaki rezistans 12V'la calıştığı için böyle bir sorun ihtimali düşük ancak yine de rezistans uçları voltmetre ile ölçülerek kontrol etmekte fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, serdar çiçek :

çok ciddi bir sorun değil belki ama can sıkıyor. sürücü koltuğu alttan ısıtmıyor. basit bir temassızlık mı acaba? ege79 nasıl çözdün bi yardımcı olsan?

19 saat önce, Mehmet Özdemir :

Benim için ciddi bir sorun hele şu soğuklarda. Sigortadan başlayabilirsiniz arızayı aramaya

18 saat önce, revivo73 :

Benim ofiste masa altında ayak ısıtma var, bu kışa girerken bozuldu içini açtım rezistansa giden kablo lehim yerinden siyah isle kararmış ve kopmuştu. İsleri temizleyip yeniden ve sağlam bir lehim yaptım sapasağlam oldu. Arabadaki rezistans 12V'la calıştığı için böyle bir sorun ihtimali düşük ancak yine de rezistans uçları voltmetre ile ölçülerek kontrol etmekte fayda var.

Ben ortada sorun var yok demeyeceğim. Ortada konu sahibi  @ege79  arkadaşımız yok diyeceğim. Konu 2009 yılında açılmış, üzerinden 6 yıl geçmiş. En son 2011 yılında aktif olmuş. Muhtemelen ortada artık otomobilde yoktur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim için ciddi bir sorun hele şu soğuklarda. Sigortadan başlayabilirsiniz arızayı aramaya

Ben ortada sorun var yok demeyeceğim. Ortada konu sahibi  @ege79  arkadaşımız yok diyeceğim. Konu 2009 yılında açılmış, üzerinden 6 yıl geçmiş. En son 2011 yılında aktif olmuş. Muhtemelen ortada artık otomobilde yoktur. 

Konu zombi olmuş ☺

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aşırı soğuklar bastırdığı için  ısınma öneme bindi, insanlar konuyu araştırırken denk gelen başlığa sorunu iletince hortlamış oldu .)

Bu arada benim ofisteki klima geçen ctsi sabahı birden durdu, üzerinde LE hata sinyali vardı ne anlama geldiğini bulamadım tamam bozuldu dedim fakat sonra KGK üzerinde 208 volt görünce sorunun düşük voltajdan kaynaklandığını öğrendim. Tüm şehir ısınmak için kombi, elektrikli ısıtıcı ve benim gibi klimalara yüklenince şebeke talebi karşılayamaz oldu. neyse sonradan voltaj 212-216V gibi oldu klima tekrar çalıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

konuyu ben hortlattım galiba. dün kozyatağı damlaya gittim. servis yetkilisi arkadaşın bana dediği şu '' bilgisayara bağlıycaz 1-2 saat sürer, daha önce de bu şekilde sorunları çözmüştük. ''  kaç paraya bağlıyorsunuz bilgisayara diye sordum 110 gibi birşey söyledi vazgeçtim. gereksiz ve pahalı geldi. neticede bu şekilde sorun çözülüyormuş bilginiz olsun diye paylaştım. sanayiye gidip koltuğu söktürüp leğim meğim diye uğraşmayın bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

2010 benimki. İki koltukta da sırt kısmı ısıtmıyor. Sırtta ısıtma yok mu yoksa ikisi de bozuk mudur?

Ya da belli bi seviyeden sonra mı sırt çalışıyor. 1-2 seviyede açtım hep. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, tansu87 :

2010 benimki. İki koltukta da sırt kısmı ısıtmıyor. Sırtta ısıtma yok mu yoksa ikisi de bozuk mudur?

Ya da belli bi seviyeden sonra mı sırt çalışıyor. 1-2 seviyede açtım hep. 

5 de dene hocam ısıtıyor normalde ısıtmıyorsa bozulmus

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...