Jump to content

Aracım Hareket Halindeyken Stop Ediyor (89-94)

ugurince
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

lpg taktırıken bu röle otomatikman takılmıyoda direkt kaosa mı sürüklüyorlar yani yuh diyorum yani...ne ucuz insan hayatı,,,,,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim araçta da vardı bu tarz problem lpgye hava fazla geliyor olabilir ayarına baktırın gerekirse hava filtresinin girişinin bir kısmı bantla kapatılıyor diğer bir seçenek eğer frene basınca stop ediyorsa fren merkezinde sorun olabilir arkadaşın dediği gibi seçici anahtarda sorunlu olabilir role takılması gerekebilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben rölke taktırdım kurtuldum birde bıji kabloları eski ise ateşleme etkileniyor kapanıyordur yada anahtarın takıldıgı yer buji bobininden kaçak veriyordur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

dostum lpg kaynaklı olmayabilir.sen gene arkadaşların denediğini dene,olmazsa bilki benzin pompandandır.

pompa süreli çalışır,lpg de çalışsa bile... şayet ufak bi problem varsa pombada engine sigortasını attırır.

umarım işin hallolur,kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

bu gibi sorunlarda

1 lpg modülüne

2 distribitör modülüne

3 ateşleme bobinine

4 buji kablolarına

5 bujilere bakılması gerekiyor.

teklemenin başlıca sorunları bunlardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar akşamları eve giderken biraz uzun bir hafif rampa çıkıyorum hiç durmadan veya sabit ortalama 2800  devirde giderken rampa çıkınca ayağımı gazdan çekince araç istop ediyor çalıştırmak istediğimde araç gaz almıyor sanki gaz gelmiyormuş gibi sonra çalışıyor . neden kaynaklandığını anlayamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...