Jump to content

Rektefiye Sonrası Gaz Yememe-Tekleme Problemi (Practica)

olker444
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Korktuğum başıma geldi bana arabada kronik bir sorun diyerek disrtribütörümü değiştirten, tane hava akışmetre 3 takım buji kablosu değiştirmeme neden olan usta kısmına çok hiddetliyim.Arabanın motorunu toplarken enjektörlerin ucundaki 1 tl bile etmeyecek 2 halkayı takmayı unutan birilerine arabamı emanet etmiş olmak ne acı.Rolantideki oynamayı ışıklarda beklerken arabada ortaya çıkan rolanti dalgalanmasını yapan o enjektör aralığından sızan hava olduğunu arabamı bunlar düzeltildikten sonra denemiş biri olarak varın sinirimin boyutunu siz düşünün.İnsanlar hata yaparlar arkadaşlar hatta doğru sandıkları şey için çok aptalca hatalar yaparlar ama yanlışına bu kadar sadık olmak bakın nelere maloldu.Üstüne birde trigerin ayarındaki sorunda eklenince bakın ortaya ne sıkıntılı bi 2 ay geçirtti bana.Tekrar ediyorum yetkili servislerde ve hatta mümkünse temel motor bilgisi alarak araçlarınızın başında durun yapılırken.herkese selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• olker444

20

• mnsert

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

şu an öyle görünüyor sayın moderatörüm:))))))),motoru yaparken başka bir hata yapmadıysa bitti demek istiyorum artık(.3 ay 4300 tl para vs)....)))))))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saol sayın moderatörüm,deve yükünü indirmiş bedevi rahatlamış hesabı bizimki:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Büyük geçmiş olsun diyorum. Tüylerim diken diken oldu. o usta bozuntusunu evire cevire dövmek lazım... bende bi distribütor bobini yüzünden şanzıman toplatmaktan motorun o ayarı bu ayarı vs... 2000 tl masraf etmiştim. işi bilmeyen ustayı artık görünce tanır olduk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

büyük geçmiş olsun

insallah sorunun çözülmüştür. bir zamanlar bende böyle bir sorunla başbaşaydım 5 defa conta değişimden sonra üst kapağın catlak olduğunu anlayabildik . böyle şeyler olmuyor değil :):) sabır sabır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Manevi olarak sabır gösteririm. O kısmı sorun değil. Uğrattıkları maddi hasara tahammül etmeye gelince cinnet durumuna geliyorum. Cehenneme odun olacaklar. 1 ayda ortalama olarak günde + - 40 TL kazanan biriyim. Buda şu anlama geliyor. Ben o yaptığım işte aslında bir ay işi bilmeyen ustalar için çalışmışım... Bir aylık emeğimi alınterimi hak ettiğim helal kazancımı çöpe atıyorum. Kumar oynayan biri olsam kaybetsem bu kadar zoruma gitmez. Kendim kazandım kendim harcadım günah benim kimene derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun çözüldü ya bi daha da oraya gitmezsin .

başka çare yok genelde böyle olur onu değiş bunu değiş deneme yanılma

. işin ehli olan kişilerere gitmedikten sonra bu tür sorunlar yasaman kaçınılmaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...