Jump to content

Kasko şirketleri.

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

21

• Mücahit

14

• cerman

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 2 ay sonra ...

Birazdan kaskomu yenilicem.Var olan şimdiki kaskom Anadolu.Sigortam net'ten şimdi teklif geldi.

Ak sigorta 1.079

Anadolu    1.256

Güneş      1.109(hepsi peşin fiyatı)

Ak sigorta için referanslarınız iyimidir.İyiyse Ak sigorta yapıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acentesi olduğu Ak, yani servisten yaptırabileceğin poliçe Ak... Ayrıca tamir açısından anlaşmalı olduklarını bilmiyorum, bir telefon ediver Ebru'ya...

Telefon edecek bi durum yok, öyle ya da böyle sigorta AXA Oyak... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Poliçe içerikleri aynıysa Ak'tan yaptır, ama peşin fiyat olmaması lazım bunların, 9-10 taksit yaparlar...

Genel olarak aynı.Sadece kaza,ölüm,tedavi gibi kısımlarda Anadolu daha iyi.Yalnız en son olarak tekrardan Anadolu sigortada karar kıldım.Nedeni Acenteden biraz indirim almam.Ayrıca anadolunun daha çok servis anlaşması var .Örneğin merserde Ak görünmüyordu.

Ak sigortada birde şöyle olay var.Gerçi ben peşin alıcam ama taksitle alan arkadaşlar örneğin 8 taksit aliyorsunuz.Kazda 3.taksit esnasında oldu.Kaza hasarını size karşılarken kalan 5 taksiti sizden peşin alıyor.

Selman Abi bu yazdıklarım peşin fiyatı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ak sigortada birde şöyle olay var.Gerçi ben peşin alıcam ama taksitle alan arkadaşlar örneğin 8 taksit aliyorsunuz.Kazda 3.taksit esnasında oldu.Kaza hasarını size karşılarken kalan 5 taksiti sizden peşin alıyor.

Bu genel bir sigortacılık uygulamasıdır Murat, "Hasar anında müeccel poliçe bedeli muaccel hale gelir"... Hepsinde vardır bir şekilde, bir yerlere yazılmıştır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu genel bir sigortacılık uygulamasıdır Murat, "Hasar anında müeccel poliçe bedeli muaccel hale gelir"... Hepsinde vardır bir şekilde, bir yerlere yazılmıştır..

Abi şirketleri karşılaştırdım.Ak,Anadolu ve Güneş.Sadece Ak'da var.Benim acentem Sigortam Net.Dolayısıyla bu şirketlerin hepsinin acentası.Ordaki yetkilide aynı şeyi söyledi.

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İddia etmiyeyim o zaman, benim bütün poliçelerimde vardı bugüne kadar, ilave olarak hasar bedeli kadar zeyil çekerek eski değerine tamamlarlar poliçeyi, yani ek prim çıkar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

şimdi açıp sorduk İzmir Yeni deki Ebru Hanım a kasko için 1200 fiyat verdi.. Anadolu Sigorta yazın 1500 fiyat vermişti ki emekli İş Bankası mensubu oldugu için annem indirim yaptık size falan demişlerdi.. aracta babamın imzasını tasıyan marspiyel üzerinde bi hasarı vardı kaskodan temin edilmiş olan (700-750 civarıydı yanlıs hatırlamıyorsam).. bu koşullar altında fiyat nasıldır bi sormak istedim.. Anadolu ile Ak arasındaki bu fiyat farkı poliçenin kapsamıyla mı ilgilidir sizce yoksa Ak daha mı hesaplı yapıyor bu işi bize??

edit: ya da Yeni nin Aksigorta acentesi olması mı bu fiyat farkı avantajını doguruyodur??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

abi ben de anlamadım bu fiyat farkını aksigorta, anadolu sigorta, yapı kredi sigortadan teklifler almıştım aralarında uçurum var...

şöle ki... ilk defa kasko yaptırıyorum ondan accuk pahalı zaten...

anadolu 2200 ytl

ak sigorta 2250 ytl

yapı kredi 1618 ytl

bu nedendir hiçbir şekilde anlamadım içerikler tamamen aynı hepsi full kasko...

o diğer sürücü temin edilmesi hotel masrafları bilet temin edilmesi hepsi aynı 3 ünde de ... servisteyken araç verilmesi hepicii aynı...

bu fiyatları görünce ben de yk dan yaptım sigortayı tabi...

bu fark nedendir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan benim arabaya Aralıkta 1500 e, Volkan'a da 2-3 ay önce 1000 e yaptırdık yanılmıyorsam, 9-10 taksitli fiyatlar... Senin araba Maz 14 ten bir model yeniyse fiyat normal, ya da bu arada zam gelmiş olabilir, bir soruver Ebru Hn. telefonla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...