Jump to content

Zenonlandım :)

Guest flycat
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 hafta sonra ...

hadi akşam bir iki foto çekeyim dedim..

1. kodak fotograf makinamı ( dx6490) yere düşürdüm sizlere ömür ...( şimdi servis arıyorum)  :(

merkez servis bulundu (datapro diye biryer) makına bırakıldı,bugün aradılar 300 gayme bayılırsanız makınanız olur dediler.( anakart ve lens gitmiş) bende ohaaa dedim  :D

300 daha verir yeni makina alırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merkez servis bulundu (datapro diye biryer) makına bırakıldı,bugün aradılar 300 gayme bayılırsanız makınanız olur dediler.( anakart ve lens gitmiş) bende ohaaa dedim  :D

Yeni Bir makina almak için kasten düşürmüşsündür :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben yazacaktım Datapro diye sen önce yazmışsın :)

Benim eski firmamdı :)

ama fiyatlar o şekilde çıkıyor yenisini al bence, birde kodak yerine canon öneririm.Aralarında çok fark var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yenisini alacağına Selman Abi'nin makinayı al bence. Cillop gibi makina :D

Not : Selman Abi komisyon için özelden hesap numarasını gönderiyorum :D

Bende göndereyim bari.Belki yanlışlıkla bana gönderir komisyonu :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yenisini alacağına Selman Abi'nin makinayı al bence. Cillop gibi makina :D

Not : Selman Abi komisyon için özelden hesap numarasını gönderiyorum :D

He ya, bak hiç aklıma gelmemişti, sen benden çok yaşayacaksın, şunu satak da DSLR alak gayri.....:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aklım nikon'da ama canon da olabilir...bir ara eminönüne gidip dolaşmam lazım..kafamda bir marka ve model belirlersem eğer;  ebaydan da alabilirim..nasılsa beni tanıyorlar artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

dünya küçük derlerde inanmazdım  :D

evet dünya küçük kadoyla beraber gördük hatta yanında durduk trafikte korna falan çaldık,sesimizi duyurabilseydik xenonların markasınıda soracaktık lakin Mehtap abla dünyadan kopmuştu... :D

aklımıza bi soru takılmadı desek yalan olur ismail yk dan sonra yoksa mehtap abladamı robot çıkacak :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...