Jump to content

Mazda3 Paspas Önerisi

Guest mefuhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 77
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• domestos

11

• kml_77

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abicim servis arabayı satana kadar.arabayı sattımı tamam geriye döndünmü bu sefer nerden keklerim diye düşünüyolar yada basit işlerle ilgilenmiyorlar.bu  yüzden bende ferser özel servise gidiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bagaj paspasını arabayı teslim almadan almıştım. Kesinlikle alınması gereken bir aksesuar 85 lira. Şimdi de 2 katlı 3 bölmeli bagaj katı gibi birşey gördüm. Ona fiyat alıcağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bagaj paspasını arabayı teslim almadan almıştım. Kesinlikle alınması gereken bir aksesuar 85 lira. Şimdi de 2 katlı 3 bölmeli bagaj katı gibi birşey gördüm. Ona fiyat alıcağım.

bagaj havuzunu duydum da kat bölme falan iyiymiş yeni arabalara aksesuar bulunuyor ama eskiler çok zor :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

bende yeni praktikerden kauçuk paspas (5 parça) aldım 27tl falandı sadece şoför tarafında hafif kıvrılma (sorunlu bir şekilde değil) dışında gayet iyi oturdu. koku falanda yok kış için süper oldu tavsiye ederim. kağıdını attım ama üzerinde uyumlu olduğu modeller arasında mazda 3 yazılıydı. farklı markalar varsa bir ara uğradığımda markasınada tekrar bakabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bakarsan iyi olur, bende paspas alacağım.

bende yeni praktikerden kauçuk paspas (5 parça) aldım 27tl falandı sadece şoför tarafında hafif kıvrılma (sorunlu bir şekilde değil) dışında gayet iyi oturdu. koku falanda yok kış için süper oldu tavsiye ederim. kağıdını attım ama üzerinde uyumlu olduğu modeller arasında mazda 3 yazılıydı. farklı markalar varsa bir ara uğradığımda markasınada tekrar bakabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

espas & erpas (logo şeklinde yazıldığından tam okunmuyor) seranat 29.99 tl olan.

100 tl paspas için isteniyorsa yedek parçada yandık. Zaten benzin de fazla tüketiyor yavaş yavaş pişman olmaya başladım mazda aldığıma şimdilik servise işim düşmedi ama umarım korktuğum gibi olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

espas & erpas (logo şeklinde yazıldığından tam okunmuyor) seranat 29.99 tl olan.

100 tl paspas için isteniyorsa yedek parçada yandık. Zaten benzin de fazla tüketiyor yavaş yavaş pişman olmaya başladım mazda aldığıma şimdilik servise işim düşmedi ama umarım korktuğum gibi olmaz.

ben geçen servise gittiğimde alacaktım. plastik paspası sordum kış dolayısıyla 100 dediler. benzinden ağzın yanıyorsa gaza geç derim. araba yeni falan deme bence. yol yapıyorsan gaza geç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üniversal paspaslar var sağından solundan kesip uyduruyorsun ama çıkıntılara birebir uyan kaliteli bir paspasın yeri ayrı oluyor. Özellikle sol alt köşedeki çıkıntıya uyabilecek paspas zor bulunur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Konu eski ama belki paspas arayanlara faydası olur diye buraya yazıyorum. Ankara da yeni yetkili servis SBM otomotiv de logolu paspaslar 54+KDV haberiniz olsun istedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana da orjinal kışlık paspas ve bagaj paspası lazım. Fotoğrafı olan varsa ekleye bilir mi lütfen. Nerede kaça bulabilirim bilgisi olan varsa yazabilir mi? şimdiden teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence yazlık kışlık diye ayırmaya gerek yok, Mazda'nın halı paspasları çok iyi değil, en iyisi kauçuk paspasları ki şu anda resmi sitede fiyatı KDV dahil 126 TL ( kampanyada indirim uygulanır muhakkak )

760

Sanırım yazlık diye tabir edilenler de bunlar.

796

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim.Aradığım 2. Fotoğraftaki kauçuk paspas sanırım, ama fiyat çok yüksek, belki indirim yaparlar, pazartesi Ankara da yeni açılan servis SBM ye uğrayıp bir bakayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...