Jump to content

Mazda3 Paspas Önerisi

Guest mefuhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 4 ay sonra ...
  • Yanıt 77
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• domestos

11

• kml_77

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

yarın smb mazda (ankara) dan paspas alcam..fiyatı ve resmini atarım aksilik olmasa bilgilendirmiş olurum en azından ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bu paspasın ölçüleri uyar mı acaba. Bugün yağmurlu havada mahvoldu araba halı paspasın üzerine koli bile kesip koymuştum oysa  :(

http://www.hepsiburada.com/liste/rotacar-universal-confort-havuzlu-kaucuk-paspas-siyah-ps20/productDetails.aspx?productId=otrotaps20&categoryId=20035778&SKU=OTROTAPS20

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürün yorumlarında kokudan bahsedilmekte, daha önceden kokan paspas tecrübesi olan birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum... İllallah dersin emin ol...

Paspası görerek almanı tavsiye ederim... Ben eski guzuma Tekzen'den almıştım... Bu guzumda ihtiyaç hasıl olmadı... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürün yorumlarında kokudan bahsedilmekte, daha önceden kokan paspas tecrübesi olan birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum... İllallah dersin emin ol...

Paspası görerek almanı tavsiye ederim... Ben eski guzuma Tekzen'den almıştım... Bu guzumda ihtiyaç hasıl olmadı... ;)

Ben de fark ettim o yorumları abi. Yazlık paspası var aslında da kauçuk daha kullanışlı olur diye almak istiyorum.

http://www.mazda-tr.com/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2006-03/koruma/BP4KV0351A/

burada var ama ytl ile fiyatlandırılmış bayağı eski sanırım :) internet üzerinden satış yaparlar mı acaba? 57,70 diyo fiyatına.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ucuz yollu kauçuk paspaslara dikkat edin. Kesinlikle görüp almanızı tavsiye ederim. Şirket Toyota Corollala otomobillerimizin içi bej renginde. Kauçuk değil halı paspasla geldi.

Servisten almaya kalktık ellerinde bej rengi kauçuk paspas yoktu. İnternetten sipariş vererek satın alındı. Aldığımız o kauçuk paspaslar bir kokuyordu, bir kokuyordu. Hele ki sıcak havada güneşin altında araç kaldığında ki o koku. Aracın içine bindiğinizde gözleriniz yanıyordu artık.

Defalarca yıkatıldı, havalandırılmak üzere dışarıda bırakıldı, deterjanlı suda bekletildi vs....Ama nafile. Çözüm olmayınca sonra hepsi çöpe atıldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ucuz yollu kauçuk paspaslara dikkat edin. Kesinlikle görüp almanızı tavsiye ederim. Şirket Toyota Corollala otomobillerimizin içi bej renginde. Kauçuk değil halı paspasla geldi.

Servisten almaya kalktık ellerinde bej rengi kauçuk paspas yoktu. İnternetten sipariş vererek satın alındı. Aldığımız o kauçuk paspaslar bir kokuyordu, bir kokuyordu. Hele ki sıcak havada güneşin altında araç kaldığında ki o koku. Aracın içine bindiğinizde gözleriniz yanıyordu artık.

Defalarca yıkatıldı, havalandırılmak üzere dışarıda bırakıldı, deterjanlı suda bekletildi vs....Ama nafile. Çözüm olmayınca sonra hepsi atıldı çöpe.

Yakın zamanda servise yolumun düşmesi mümkün değil abi. İnternet üzerinden satış yapan servis var mı ? Veya üyelerimizden gönderebilecek servis yetkilisi varsa irtibat kurarsanız sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne istiyorsanız aynı gün anlaşmalı kargomuz ile göndeririz. Bana mail kanalıyla hızlıca ulaşabilirsiniz...

Okan.goren@gorenotomotiv.com.tr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne istiyorsanız aynı gün anlaşmalı kargomuz ile göndeririz. Bana mail kanalıyla hızlıca ulaşabilirsiniz...

Hızır gibisin işte... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana en yakın yetkili servis 250 km mesafede. Bende ihtiyacım olan parça olursa iletişime geçmeyi düşünüyorum. Hizmetiniz için teşekkürler....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler ilginiz için mail attım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar Merhaba,

Aracım 2006 titantum gri sedan. Araç içi siyah deri döşeme. Aracı yeni aldım haliyle ince detaylara da yeni yeni hakim oluyoruz :) Paspaslar pek iyi durumda değil. Bağaj içi paspas da yok. Kayseri de ikamet ediyorum burada yetkili servisimiz yok. Önerileriniz ne olur?

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siyah yazlık paspas alabilirsin, mazda servislerinde de indirim var bundan faydalanıp ucuza orjinali alabilirsin, ya da bir takım alışveriş sitelerinden temin edebilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda hem iç, hem de bagaj paspası hakkında bir çok konu vardı, aratırsan mutlaka tavsiyelere ulaşırsın... Kazasız günler...

Aslında öncesinde arattım ama 2012 lere uzanınca başlık açayım istedim. Tekrar bir aratayım.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat önemli değil diyorsan, servislerden hatta Muğla Servisi'nden temin edebilirsin, Okan ülkenin dört bir yanına kargo ile gönderiyor...

Fiyat önemli diyorsan bagaj havuzlarını internetten bakabilirsin, iç paspasları görmeden alma bazıları çok pis kokuyor, çöpe atıyorsun... 1 yıl önce Tekzen'den almıştım, tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kauçuk oranı yüksek olan paspas alın mutlaka koku sorunu olmaması için, ucuz yollu lastik olan leş gibi kokan paspaslardan uzak durun. Bagaj havuzunu mutlaka alın orjinale de gerek yok hatta uygun fiyatta bulabilirsiniz bir çok yerden ama bütçeniz uygunsa  orjinali alın tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...