Jump to content

[Çözüldü] Mazda3 su haznesi dondu yardım

huseyinMOW
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• M.E.G

2

• S.Halilduru

3

• huseyinMOW

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ben her zaman SONAX'ın antifrizinden koyuyorum arabaya. Hem köpürtüyor hem de güzel bir koku veriyor. Hava çok soğursa miktarını arttırıyorum.

Bu sonax burada da çok iyi bilinen bir firmaymış, herkes tavsiye ediyor. Peki bu camları farları yıkayan sistemin içi kireç tutuyor mudur ? :) porçöz falan eklesek suya nasıl olur  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen ekle bize de sonuçları bildir :D

Yahu kireç çözücü dediğin bildiğin asit, eklenir mi suya ? Yolda giderken sıktınmı suyu artık yukarından kaportayı delip kafana damlar :D

Kirece karşı bir özelliği var mı okumadım ama ilk fırsatta bir okurum üstünü..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen ekle bize de sonuçları bildir :D

Yahu kireç çözücü dediğin bildiğin asit, eklenir mi suya ? Yolda giderken sıktınmı suyu artık yukarından kaportayı delip kafana damlar :D

Kirece karşı bir özelliği var mı okumadım ama ilk fırsatta bir okurum üstünü..

Tamam bekliyorum sayın başkanım  :D  yok ben vazgeçtim denemeyeceğim porçöz falan  :2funny:  belki  şampuan falan eklerim kepeğe karşı etkili :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kirece karşı da birebirmiş :D ama -20 den sonrası bizi aşar diyor :D

http://urun.gittigidiyor.com/SONAX-1000ml-ANTIFIRIZLI-CAM-SUYU-KONSANTRE_W0QQidZZ17675026#aciklama

Güzel ürünmüş başkanım, ama bize uymaz burda sanırım :) burda havalar -27 yi gördüğünde, üzerinde -30 yazan ucuz yollu firmaların hepsi donmuştu kendi gözümle gördüm :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cemaat bi geyik konusu açalım mı? su haznesine ne koyulabilir diye :) ilginç fikirler geleceğinden eminim. Ama daha önce açıldıysa gerek yok, ben bulamadım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben saf su koyuyorum kireç derdi olmuyor :)

Artık ben de saf su kullanacağım yazın:) ama geç kaldık tabi, en baştan saf su kullanmak lazımdı. Şimdi sistemde kireç problemi varsa zor olacak çözmek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaz-kış antifrizli cam suyu kullanırım...

Güzel kokanını bulabilsem burada bende öyle yapacağım :(  sarhoş oluyoruz arabanın içinde püskürtünce :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka bi tarafa güzel kokanını bulamadım bi türlü, pahalısıda aynı ucuzuda, keskin bir koku var hepsinde rahatsız ediyor açıkçası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amin amin, bi araba ile pazarlık halindeyim :) alabilirsem güleceğim inşallah, ama mustafa abiyi hüngür nüngür ağlatacağım :)

Oooooooooo iyi iyi !  İnşallah olur alırsın gönlüne göre :) Hayırlıysa olsun diyelim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstad cahilliğimi hoşgör :) ördek avcısı derken hangi model markayı kastediyorsun ? ben sizler gibi usta olmayınca anlamıyorum çok  :D:-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onun için ustalıktan ziyade Mustafa - Kadir arasındaki yıllardır süren çekişmeleri bilmeniz lazım :D

Yakında en azından biri anlatır bu meselesyi , ya da link verirler.

Bu arada demekki -20 nin altı için alkol oranı yüksek bir sıvı olması gerekiyor ki koku / parfüm o ürünlerde işe yaramıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onun için ustalıktan ziyade Mustafa - Kadir arasındaki yıllardır süren çekişmeleri bilmeniz lazım :D

Yakında en azından biri anlatır bu meselesyi , ya da link verirler.

Bu arada demekki -20 nin altı için alkol oranı yüksek bir sıvı olması gerekiyor ki koku / parfüm o ürünlerde işe yaramıyor.

Şimdi anlaşıldı durum :) Bu arada haklısın üstad, alkol oranı çok yüksek ve keskin bir koku geliyor içeriye. Beni o kadar kasmıyor ama hanım çok rahatsız bu durumdan :) Saf su ve limon kolonyası kullanalım olmazsa  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...