Jump to content

Periyodik Bakım için ihtar geldi..


Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

açıkçası ben özel servis taraftarıyım. aracım zaten 85 bin de.ama bu sıra  mecburiyetten servise gitme durumum var. arıza ışığı lpgden dolayı yanmış öle dedi servis.hatta o da çakma servis. honda servisinin yanına yamamışlar burda mazda servisini.

çok büyük konuşmayayım ama arabayı tanıma sürecim bitince kendi kendime görürüm işlerimi.

mazda kullanıcılarına yapılan bu "haraç" uygulamasını hiç tasvip etmiyorum. 3 senedir mazda kullanıyorum korkumdan servise gidemiyorum. nasıl bir bilinçaltı bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Banada  6 ay veya 10 000 km dendi mazda iletişimi aradım biz size döneceğiz dediler aynı gün içinde aradılar 1 yıl veya 10 000 km dediler. 1,5 ay sonra aradılar  tekrar 6aya döndüler  bende şaka yapıyorsunuz herhalde dedim 15-20 gün sonra tekrar arayıp merkezle konuşuldu aracınızın bakımını yaptırabilirsiniz diye lütfettiler garantinize birşey olmadı dediler.Bence ne yaptıklarını bilmiyorlar.

Bu mesajı ağustos ayında ilk bakım başlıklı bölüme  yazmıştım .Aracımı 2009 ocakta almıştım haziranda mazda iletişimi aramıştım. :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabi bu uygulama sadece Mazda'da yok, tüm Markalar bu şekilde hizmet veriyor, sadece servis süreleri farklıdır, hiç incelemedim tabi sadece Mazda'da mı bu kadar az süre var.Belki daha az süre veren markalarda vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası ben daha yeni mazda almış biri olarak bu garanti olayını pek fazla sallamayacağım. 6 ay veya 10.000 km olduktan sonra götürürüm ama sonrası tamamen benim insafıma kalmış.Garantiden mi çıkaracaklar, çıkarsınlar valla. Sanki garanti olduğunda hiç uğraşmıyoruz. Türkiye burası garantisi olsa ne oluuuur, olmasa ne olur. Hepsi aynı. Şahsi görüşüm:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende balata kampana motor şanzuman antiriz elektrik tesisatı cart curt derken 200 lira harcadım 91 mazda 323hb sanırım 1-2 yıl boyunca hiç bi bakımını yaptırmamış eski sahibi: frene bastın mı duruyo gaza bastın mı gidiyo diyip yürütmüş arabayı doğal olarak ilk aldıgım halinden sonra herkez bana dönüp ulan ibo bu araba elinde adam oldu eksiği arızası kalmadı dedi.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...