Jump to content

Mazda 3 ün amerikadaki fiyatı ))

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tam benim zevkime göre aletler yapıyolar, Tc miydi neydi diye bi modelleri vardı, kutu gibi bişey, süperdi... Bi de Xc yanlış hatırlamıyosam, çok güzeldi dizaynı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu fiyatlara bakipta valla ic gecirmeyin, orda oyle bi vergi yukluyorlarki 1 senede burdaki fiyatlara denk geliyo..:)

buyuzden millet eski arabalarini kolay kolay atamiyor orda. 70 modeller bile hala yollarda.

buyuzden ha ordan almisin ha burdan,, ama tek farki, araclarda gprs dvd fln yok o kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orda daha çok 2. el satışları cüzi bir miktar para + bankaya olan borçların devralınması şeklinde oluyor bildiğim kadarıyla, vadeler oldukça uzun ve faizler düşük olduğu için...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orda daha çok 2. el satışları cüzi bir miktar para + bankaya olan borçların devralınması şeklinde oluyor bildiğim kadarıyla, vadeler oldukça uzun ve faizler düşük olduğu için...

bide devletin vatandasina olan guvencesi cok iyi, mesela oranin mortgage midir nedir o sisteminde, adam bi villa bile satin almaya kalkip devletten kredi bile alsa, istese o krediyi omru billah odiye biliyor, dusuk faiz oranlariyla.

ama iste vergi cok yuksek, cokta siki denetim var ozellikle tasit vergisinde,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Scion diye bi marka var orda, yanlış hatırlamıyosam yine bi Japon markasının ABD markası... Mükemmel arabalar yapıyolar...

Toyata nın Okancım,bende bayılıyorum onlara  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...