Jump to content

2010 ve Üzeri Mazda3 Ampül Tipi

tunacan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kısa farlarım iyi aydınlatmıyorlar. Ampulleri değiştirmeyi düşünüyorum. Zenon olayına pek sıcak bakmıyorum. Daha önce Subaru Forester aracıma, Osram markaydı sanırım taktığım ampuller ama serisini hatırlayamadım. Çok memnun kalmıştım onlardan, yol ışıl ışıl olmuştu, hem görünüşü de iyiydi estetik açıdan, sarı ışık veren ampullerden çok daha iyi duruyordu. Osram dı hatta yüzde bilmem kaç güçlendirilmiş ve içinde beyaz ışık var falan demişlerdi. Aldığım yere gittim kapanmış. Sizin tavsiyeniz ne olur 2010 Mazda3 için. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evde boş kutular buldum. Osram Night Breaker /Bilux H4 /12V UV Filter/ +90% more/+10% whiter yazıyor.Forestera taktığım bunlar olabilir. Aynısından 2010 Mazda3 e taksam nasıl olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle çok fark ediyor ve Xenon gibi araç muayenede sorun çıkartmaz fakat ömrü kısa. Bunun bir de plus olanı var ömrü uzatılmış ama 2010 modellere uygun olanını bulmak zor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

nbr.jpg

Aracın bir önceki sahibi xenon taktırmış, sorunlar çıkmaya başladı. Osram h11 Night Breaker Plus bugün elime geçti, ömrünün normal olanından %90 daha fazla olduğu yazıyor kutuda, göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nbr.jpg

Aracın bir önceki sahibi xenon taktırmış, sorunlar çıkmaya başladı. Osram h11 Night Breaker Plus bugün elime geçti, ömrünün normal olanından %90 daha fazla olduğu yazıyor kutuda, göreceğiz.

Bu fotoğraftaki ampuller 2010 Mazda 3 İmpresive uygumudur . Memnun kaldınız mı. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu fotoğraftaki ampuller 2010 Mazda 3 İmpresive uygumudur . Memnun kaldınız mı. Teşekkürler.

2010 mazda3 icin yeni aldım, daha baglamadim. 2010 mazda3 için H11 kullanılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nbr.jpg

Xenon ile ilgili ne sorunlar yaşadın Mehmet ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Xenon ile ilgili ne sorunlar yaşadın Mehmet ?

Genel olarak değerlendirirsem; yağmurlu havalarda görüş zayıftı, bazen pır pır yapıyor bazen de farlardan birisi sönüyordu. Vize dönemi yaklaşmakta, o yüzden değiştirme kararı aldım. Belki daha kalitelileri vardır ama ben pek memnun değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genel olarak değerlendirirsem; yağmurlu havalarda görüş zayıftı, bazen pır pır yapıyor bazen de farlardan birisi sönüyordu. Vize dönemi yaklaşmakta, o yüzden değiştirme kararı aldım. Belki daha kalitelileri vardır ama ben pek memnun değilim.

Xenon kullanıcısı olarak söylüyorum ki, çok mantıklı ve doğru bir tercih yapmışsın Mehmet.  Osram  Night Breaker aydınlatma ile ilgili, oldukça güzel övgüler duymuştum çevremden.

Benim xenonlarda herhangi bir sıkıntı yok, oldukça da memnunum. Ama benden önceki sahibi sonradan taktırmış. Haliyle muayenede sıkıntı yaşamam kesin.  Muayene öncesi bende bu aydınlatmaya geçebilirim.

Hayırlı, uğurlu olsun. Güle kullan inşallah. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Xenon kullanıcısı olarak söylüyorum ki, çok mantıklı ve doğru bir tercih yapmışsın Mehmet.  Osram  Night Breaker aydınlatma ile ilgili, oldukça güzel övgüler duymuştum çevremden.

Benim xenonlarda herhangi bir sıkıntı yok, oldukça da memnunum. Ama benden önceki sahibi sonradan taktırmış. Haliyle muayenede sıkıntı yaşamam kesin.  Muayene öncesi bende bu aydınlatmaya geçebilirim.

Hayırlı, uğurlu olsun. Güle kullan inşallah. :)

Teşekkür ederim İlhan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana da arkadaşım söylemişti bunlardan takalım diye.Şu anda ki mevcut aydınlatmadan hiç memnun değilim.Sisler dahil hepsini değiştirmek istiyorum ama site de okuduğum kadarıyla H7,H11 karmaşası falan var.Hangisini almalıyız ondan tam emin olamadım :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana da arkadaşım söylemişti bunlardan takalım diye.Şu anda ki mevcut aydınlatmadan hiç memnun değilim.Sisler dahil hepsini değiştirmek istiyorum ama site de okuduğum kadarıyla H7,H11 karmaşası falan var.Hangisini almalıyız ondan tam emin olamadım :(

Üzerinden çıkan ampulün üzerinde değeri yazar zaten, sen o çıkan ampule göre H7 veya H11 alabilirsin...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nedir bu night breaker derken osram ın sitesinden okudum paylaşayım;

http://www.osram.com.tr/osram_tr/TUeKETC/Otomobil_Lambalar/Ueruenler/Farlar/NIGHT_BREAKER/

Bu kadar fark ediyormu acaba?

Yoksa pazarlama taktiği gereği, göz boyama mı?

Bu ampulleri kullananlara sorduğumda aman aman bir şeyin fark etmediğini söylemişlerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi mazda 3 ün kısa farları nı beğenmediğimden ben xenon taktırttım ama forumda nigth breaker ı duydum bilmiyorum ne kadar faydalı oluyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Nightbreaker plus H7 merak edenler için merceksiz Peugeot 207 de çekilmiş fotoları

Standart H7 philips ampül, araç üzerinde gelen.

20120316_205548.jpg

Osram Nightbreaker plus H7

20120316_212840.jpg

Akşama da Mazda3 üm için, aldığım Bosch Xenon Silver'larımı takıp, bir karşılaştırma resmi atarım

Bosch-Xenon-Silver-Far-ampulu-12V-H7-Ikili-set__34727653_0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...