Jump to content

2010 ve Üzeri Mazda3 Ampül Tipi

tunacan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

O zaman sitede yazan otm far ayarı ne işe yarıyor otomatik yükseklik ayarı değilse :krrsz:

Comfort hariç tüm paketlerde olduğu yazıyor.

Kardeşim otomatik far ayarı yok :) bende impressive kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ege ortalığı karıştırmışsın !! Mazda 3 kullanıcıları, bu konuda daha iyi bilgiye sahiptirler. Sonradan takılan otomatik ayarsız/merceksiz xenonlar muayeneden geçmiyor. Forumda bu güne kadar.  Bir çok kişi, muayene öncesi xenonları söktürüp girdi. Aynı dert bende de var. 2014 Mart ayında muayenem var. Bende  çözüm olarak Osram Night Breaker Plus takıp, yoluma bu farlarla devam etmek istiyorum. Yakın zamanda hatırladığım kadarı ile Mehmet takmıştı aracına, bu far takımını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben otomatik far yükseklik ayarı olmadığını anladım. Anlamadığım şey donanım listesinde comfort hariç tüm paketlerde bulunan otomatik ayar yazısının,özelliğinin ne olduğu.

Bu yazan şey Otomatik yükseklik veya otomatik açılıp kapanma olmadığına göre bu yazan donanım ne işe yarıyor onu anlamaya çalışıyorum :D yanlış anlaşıldım. Belki de sitede bir yanlışlık olabilir?

post-8923-141695296213_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende  çözüm olarak Osram Night Breaker Plus takım, yoluma bu farlarla devam etmek istiyorum. Yakın zamanda hatırladığım kadarı ile Mehmet takmıştı aracına, bu fark takımını.

Evet, son derece de memnunum İlhan, tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar ben de 8000k xenon vardı kısın yagmurun gelmesıyle bırlıkte cıkarttım orjınal ampullerıme dondum.

ama bu konuda okuduklarıma gore xenon artık takmıcam ve Osram Night Breaker Plus almayı dusunuyorum.

SİZ NE DERSINIZ xenon A DEVAM MI YOKSA Osram Night Breaker Plus mı ALIYIM ???

ama bı abı normal ampul ve Osram Night Breaker Plus arasındakı fotoyu paylaşmıs ve baya fark var belli oluyor. SİZ NE DERSINIZ ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar ben de 8000k xenon vardı kısın yagmurun gelmesıyle bırlıkte cıkarttım orjınal ampullerıme dondum.

ama bu konuda okuduklarıma gore xenon artık takmıcam ve Osram Night Breaker Plus almayı dusunuyorum.

SİZ NE DERSINIZ xenon A DEVAM MI YOKSA Osram Night Breaker Plus mı ALIYIM ???

ama bı abı normal ampul ve Osram Night Breaker Plus arasındakı fotoyu paylaşmıs ve baya fark var belli oluyor. SİZ NE DERSINIZ ???

Xenon kullanıcısı olarak, Osram Night Breaker derim. Muayene öncesi her halükarda Xenonları sökmek gerekiyor. Sökünce de yerine, Night Brekaer takmak en mantıklı olanı bence. Normal helojen ampulden memnun olmadığınız için, xenona dönmemişmiydiniz. Bu durumda helojen ampulü otomatik olarak eledik. Bu durumda geriye tek kalan, ekonomik aydınlatma....Osram kalıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Xenon kullanıcısı olarak, Osram Night Breaker derim. Muayene öncesi her halükarda Xenonları sökmek gerekiyor. Sökünce de yerine, Night Brekaer takmak en mantıklı olanı bence. Normal helojen ampulden memnun olmadığınız için, xenona dönmemişmiydiniz. Bu durumda helojen ampulü otomatik olarak eledik. Bu durumda geriye tek kalan, ekonomik aydınlatma....Osram kalıyor..

aynen oyle o zaman osram a start verelim artık bakalım nasıl bi izlenim olusturucak :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Merhabalar,

Konuyu En Başından Okudum Ama Kendimle İlgili Birşey Bulamadığım İçin Yazayım Dedim Yoksa Meşguliyet Vermek İstemezdim Kusura Bakmayın :)...

Bu Akşam Farkettim Farlarımdan Biri Patlamış Ampül Siparişi Verecektim Ama Konuyu Okurken H7 H11 Diye Bir Durumu Farkettim... Aracım 2005 Mazda 3 Mercekli Kısa Far... Hangisi Uyumlu Olur ? Ayrıca Uzunları Ve Parkları da Değiştirmek İstersem Hangisinden Almalıyım ?

Yardımınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar,

Benim geceleri iyi yol aydınlatma konusunda takıntılarım var. Eski aracımla gece yolculuğunda karşıdan arka arkaya gelen araçlar yüzünden önümü doğru düzgün aydınlatmayan farlardan muzdariptim. Çözümü, kısa-uzun-sis Osram Night Breaker Plus takarak halletmiştim. Gerçekten gözle görülür bir iyileşme sağlanmıştı.

Şimdi '14 model Mazda 3 HB de de aynı şekilde bir iyileştirme yapayım diyorum. Kısaları yine Night Breaker Plus (H11) yapacağım ancak uzun H15 ler için iyi bir alternatif bulamadım. Aracın kullanım kılavuzunda sisleri de H11 olarak belirtmiş. Belki daha sonra bunları da Night Breaker Plus ile değiştiririm ancak H15 için iyi bir önerisi olan var mı acaba? H11 leri en uygun fiyata www.yedekparcatuning.com dan satın aldım.

Geçen haftasonu gece sürerken zifiri karanlıkta kısa farların menzili beni rahatsız etti. Farları kaldırmış olmama rağmen güvenli hissetmedim açıkçası.

Ha bir de o günkü sürüşün sonunda sol arka camın alt kısmındaki nikelajın-cam fitili ile birlikte yerinde olmadığını gördüm. Anlam veremedim, biri mi kurcaladı yoksa yolda mı düştü bir fikrim yok.

Servise gidince görmeyi umuyorum.

Son olarak multimedya ekranım ana menüdeyken kilitli kaldı. Aç kapa falan işe yaramadı. 4-5 deneme sonrası hemen yakındaki VW servisi akü kutup başını yerinden çıkarıp takalım dedi. 5dk bekleme sonunda bu şekilde çözüldü. Başına gelen varsa yol gösterirse memnun olurum.

Herkese iyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...