Jump to content

2010 Mazda3 Hakkında Bilgi Edinmem Lazım

Guest m3ric
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

13

• M.E.G

9

• S.Halilduru

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Meriç,

Vardır bir çözümü ama sonuçta o özelliği güvenlik amaçlı koyuyorlar. Garanti dışı ve hatta hayat dışı kalmaya değer mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ayıp ama mazda forumunda infinity paylaşımı, ayrıca katılıyorum yüksek vergi :D

Kendisi doğma büyüme Infinity cidir :D Biz artık onu mazur görüyoruz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ee haklı herkesin profilinde arabasının resmi var, imzasında modeli :D bende güncelleyim bari :) Hoş babamın arabası ama bizde idare ediyoruz  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oha infinityle mi idare ediyosun abi :D burak abi biz yaşamayalım yada uygar abiyi sanal bi şekilde e-taşlama yapalım bişiler yapalım :D:sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabanızda bir sorun yok fakat yeni kasa mazda3' ler bu hızın üzerine çıkamıyormuş servise sordum bu konuyu onlarada bu yüzden şikayet eden olmuş fakat mazda daha fazlasına izin vermiyor arabada bir problem yok chip olayına sakın girmeyin garanti dışı ve arabanızın yakıttında artma görürsünüz  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

DonanımHaber de bir kullanıcının da benzer şikayeti olmuş ve Mazda Türkiye den arabada 185 km de güvenlik sebebi ile hız kesici olduğu bilgisi gelmiş :)

Burak Abi benim araba çok net 190 görüyor.Daha da gazın payı var ben abanmadım.185 olayı bence doğru olmayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha bin km deki aracın hızını kontrol etmek motor için sağlıklı değil bir kere, öncelikle kılavuzları dikkatli okuyalım, torpido süsü olarak yazılmıyor o kalın kitaplar..

İkincisi "lağzım" değil, "lazım" olacak, gözümü yoruyor...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Keşke çamur girse benimkine kedi girdi geçen yağı boşaltıkları yerin ordan akünün üzerine geçmiş paşam ben bastıkça gaza mayışmış  :D izlerini silmedim hatıra diye  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...