Jump to content

2010 Motorlu Taşıtlar Vergisi

gigasa
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 81
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• Gökhan

4

• S.Halilduru

14

• gigasa

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

benim anlamadığım şey yıllar geçiyo arabamız eskiyo.değeri düşüyo,, :nea: :nea:eskidikçe vergiler artıyo...2000 motor.a binmek suç mu ... :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben geçen yılda fazla ödemişim 2009da  %5i geçiyo 2009 kasko bedeli 14000 bu yılda 15.050tl vergiside 407x2=814 tl %5i geçiyo şimdi benim ne yapmam gerekiyo geçen yıldada sanırım fazla ödemişim :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Trafiğe çıkış yılını ek bilgi olarak yazdım. 2004 model hangi yıl aralığına girer peki cevap gelmedi ??

Ben Garanti den sorgulattım . Vergi olarak yukarıdaki tabloya göre 7-10 yaşa giriyor.

2004 Mazda6 ... Ödenecek tutar 407 TL..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ötv ve Kdv ile araçları normal değerinin iki katına alıyoruz, benzine dünyadaki en yüksek vergi oranını ödüyoruz üstüne bir de bu vergiyi vermek.....

Toyota Prius satış fiyatları:

Türkiye : 41,800 euro

USA : 22,400 dolar

İngiltere : 19090 sterlin

Almanya : 25450 euro

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toyota Prius satış fiyatları:

Türkiye : 41,800 euro

USA : 22,400 dolar

İngiltere : 19090 sterlin

Almanya : 25450 euro

Bizim neyimize çevreci motorla gezmek?

"Alın şahinleri doğanları, oturun neticenizin üstüne." diyor sevgili büyüklerimiz.

Avrupa ve Amerikanın çöplüğü haline dönüştürülen bu ülkede, çevreci araçlara indirim mi yapılacağını sanıyorsunuz? Benim tahminimden ucuzmuş. Ben 50binden aşağı olmaz diyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MTV'yi banka kanalları ile öderseniz bazı avantajlar sağlıyorlar.

Garanti bankası sonax iç temizlemede %30 indirim veriyor.

İş bankası trafik sigortası üzerinden % olarak hatırlamıyorum ama işpuan veriyor.

diğer bankalarında var ama hatırladıklarım bunlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşımda 2008 honda accord var.Yıllık M.T.V. tutarı : 1793 TL. :(  benim emektar 1992 323'ün 1. taksit tutarı : 39 TL. mazdamı bugün biraz daha sevdim : D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne zamanan kayitlara gecer? mtv icin son gun bu ayin sonu degil mi?  benim aldigim acente mtv'yi aliciya odetiyor bu yuzden o kismini dusundum odenmedigini biliyorum. tescil tarihini tam bilmiyorum ruhsata bakmadim fakat ayin 4'unde teslim aldim araci.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...