Jump to content

Doğumgünü Kutlamaları VI

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Veli abi gidiyorum zaten, beklerim her zaman tüm arkadaşlarımıza abilerimize kapım açık her zaman

Çok çok teşekkürler, düşünerek davet etmen yeterli... Bir gün bir yerlerde karşılaşmayı isterim elbet... Kocaeli'deyken biraz mümkündü ama şu an zor gibi... Nasip...

Sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben pek çıkaramadım bu ablamızı ama yinede iyi ki doğdunuz Özden Hn. diyim istedim :)

Hatırladığım kadarıyla Antalya Mepaz'dan dı... Mutlu, huzurlu, sağlıklı seneler diliyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk üyelerimizden Özden, Mepaz'da çalışıyor, çocuğu da doğduğundan beri pek vakit ayırmaz oldu foruma, ancak FB sözkonusuysa gelir bir-iki mesaj yazar, çok kıymetli bir aplamızdır kendisi... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk üyelerimizden Özden, Mepaz'da çalışıyor, çocuğu da doğduğundan beri pek vakit ayırmaz oldu foruma, ancak FB sözkonusuysa gelir bir-iki mesaj yazar, çok kıymetli bir aplamızdır kendisi... :D

Evet evet 19 Temmuzda özellikle konu açmıştı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selman abimmmmm

ne varsa sende var walla....bilmeyenlere tanıtım yapalım.10 yıldır antalya mepaz dayım.formun ilk üyelerindenim.oğluşla alakası yok walla bazen işler yoğun olduğunda kopuyorum sonra yakalamak zor oluyor.

doğum günümü kutlayan arkadaşlara başta selman abime çok çok teşekkür ederim...nice senelere hep birlikte... :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selman abimmmmm

ne varsa sende var walla....bilmeyenlere tanıtım yapalım.10 yıldır antalya mepaz dayım.formun ilk üyelerindenim.oğluşla alakası yok walla bazen işler yoğun olduğunda kopuyorum sonra yakalamak zor oluyor.

doğum günümü kutlayan arkadaşlara başta selman abime çok çok teşekkür ederim...nice senelere hep birlikte... :clap:

Bu kadar kıdemli üyemizi daha sık aramızda görmek isteriz... Hele hele Fenerbahçe'liyse daha bir güzel olur...

Nice; huzurlu, mutlu ve sağlıklı senelere...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...