Jump to content

Doğumgünü Kutlamaları VI

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Senin de kutlu olsun o zaman Oğuzhan. Veli abim köye gitti kaçırdı en favori forumdaşının doğumgününü  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin de kutlu olsun o zaman Oğuzhan. Veli abim köye gitti kaçırdı en favori forumdaşının doğumgününü  :D

Hakikaten, iki gün foruma girmedim, can-ı gönülden kutlanması gereken insanların başında gelen Oğuzhan'ın doğum gününü kaçırdım...  :'(

Bir ömür boyu, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşlar diliyorum... Sağlıcakla, kazasız günler Oğuzhan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oğuzhan kaçırmışız kusura bakma, nice sağlıklı yıllar, mutluluklar.... :)

Arkadaşlar görev yerlerimizi vekil bulmadan terketmeyelim lütfen... :D

Afedersin abi pardon özür :) Sen ikinci sorumluyu ata istersen abi, değerli insanların önemli günlerini tebrik etmemek bize yakışmadı... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkinci sorumlu Bülent olsun o zaman ama kimse senin kadar vakıf değil üye tabanına.... :)

Kırk yılda bir izin yaparım ben ama yine de yedek sorumlu olsun... Bülent o zamana kadar öğrenir artık... Ne yapacak, mecbuuurr :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 olmuşum ben yarappim şükür bu günümüze :D 17 Mayıslı başka üyelerimiz varsa geçte olsa doğum gününüz kutlu olsun :)

Oğuzhan doğum günün kutulu olsun kardeş, bende 17 mayıs doğumluyum bu arada lakin ben hiç bu sayfaya bakmayı adet edinemedim gitti,

Doğum gününü kutlamadığım diğer mazda severlere sesleniyorum : ''  iyiki doğdunuz'' 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oğuzhan doğum günün kutulu olsun kardeş, bende 17 mayıs doğumluyum bu arada lakin ben hiç bu sayfaya bakmayı adet edinemedim gitti,

Doğum gününü kutlamadığım diğer mazda severlere sesleniyorum : ''  iyiki doğdunuz'' 

Senin de doğum günün kutlu olsun Gürhan, nice mutlu sağlıklı ve huzurlu senelere... Bu sayfaya bakmayı düşünüyorsan Selman abiye başvurunu yap, ikinci sorumlu aranıyor... Maaş+SSK+Yol+Yemek ayrıca ücret dolgun diyolla... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...