Jump to content

Doğumgünü Kutlamaları VI

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

07.11.2017 at 16:22, İlhan :

Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşlara inşallah @Ömer626 Doğum günün kutlu olsun. :tey:

Teşekkür ederim ilhan abi..Sağolasın.Bu aralar giremiyorum siteye.Aralık 15 te İzmir Narlıdere de askerliğe başlıyoruz artık 1 yıl yokuz piyasada :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.11.2017 at 17:51, Ömer626 :

Teşekkür ederim ilhan abi..Sağolasın.Bu aralar giremiyorum siteye.Aralık 15 te İzmir Narlıdere de askerliğe başlıyoruz artık 1 yıl yokuz piyasada :)

Haydi hayırlısı ile gider, gelir tezkereni alırsın inşallah. 

@Semih Uluca dan sonra forumun ikinci askeri oluyorsun. Bu arada Semih senin askerlik bitti döndün sanırım. Hatta döndün, üzerine birde nişanlandın galiba. Allah devamını getirsin inşallah kardeşim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
15 saat önce, M.E.G :

Mutlu yıllar kanka. Arabanın çizilmesini dert etmeyecek nice mutlu yıllara :D 

Yaş ilerleyince daha önemli meseleler öncelik kazanır dert etmez , daha genç :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Burak :

Şuan trim sesleri ile kafamı bozdum :D . Renault clioyu bu gün tepretoğullarına bıraktım. Bir hafta sonrada mazdayı götüreceğim. İki kapıdan sesler alıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Ali :

Şuan trim sesleri ile kafamı bozdum :D . Renault clioyu bu gün tepretoğullarına bıraktım. Bir hafta sonrada mazdayı götüreceğim. İki kapıdan sesler alıyorum. 

Hayat sana güzel :D Nice mutlu yaşlara :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Burak :

Bir evlense, bütün dertlerin ne kadar gereksiz olduğunu anlayacak :D 

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...