Jump to content

Yeni Ford Focus

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni Focusları bugün inceleyebildim.

Tasarımları hoşuma gitti.Hem sedan hem HB güzel tasarıma sahip.

Ama içleri bir Mazda3 kullanıcısı(hemde2006) olarak pek hoşuma gitmedi diyebilirim.

İşçilik ve malzeme kalitesi oldukça zayıf geldi bana :nea:Birde konsol ve direksiyon üzerinde tam bir düğme karmaşası var.

Eski kasalarda sedan versiyonu bilirsiniz epey iri bir kasaya sahipti.Bu versiyonda sanırım Mazdaya özenip sportif bir sedan yapmışlar.Oldukça radikal bir değişim çünkü eskiye göre bagaj hacmi oldukça düşük ve arkası kısa olduğu için yükleme alanı alçak.Tarif edemiyorum tam olarak ama bana garip gelmiş.

Test sürüşü yapmaya gerek duymadım diyebilirim.O yüzden motor hakkında birşey diyemiyorum

Focus dahipleri varsa alınmasınlar bu benim görüşüm.Dediğim gibi bir Mazda kullanıcısı gözüyle inceledim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence önceki kasa ön tasarımı çok daha güzeldi. özellikle far kısmı Z gibi gelen farlar ve tampon yapısı çok daha iyiydi. arka kısım ise eskisinden daha estetik..bence önden de arkadanda reno fluence benzetmişler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün, Turgut Reiste otomobil fuarında gördüm, (tercih meselesi elbette) konsol benim hoşuma gitti, muadillerine göre daha iyi geldi bana, orta bölüm cruise' u andırıyor gerçekten, genel anlamda beğendim. Mazda standı yoktu yalnız, gözlerimiz aradı ama Okan uzak olduğu için gelemedi heralde, Ben bir kaç tur attım etrafta, boş kalmasın, MAZDA görsün insanlar diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

2009 dizel (makyajlı kasa sedan ) 110bg lik focus kullandım 2 sene.Kabin gürültüsü haricinde yol tutuş ,özellikle rampalardaki ara hızlanmalarda çok ataktı kesinlikle verilen parayı hak eden bi araçtı.Sattıktan sonra focus 3 115ps dizel aldım.Diğerinden farkı daha sessiz ,çok belli etmesede biraz daha az tüketiyor.Yol tutuş bence aynı sağlam basıyor araç virajlarda yere bi fark yok gibi.Performans diğerine göre biraz törpülemişler gibi hissettiriyor belki araç 6 ileri vites oranları farklı yada ön cam,kullanım rahatlığı farkından öyle gibi Ama 110 luk dizelle fırsat bulunca deneyecem kesinlikle:)Özetle güzel araç düşünen varsa tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...