Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Çift Egzoz Uygulaması

Guest m3ric
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar,

İkinci egzoz için ankarada tamponun sağ yanına bir yuva daha açtıran (uygulama yapılan araç ekteki fotoğrafta) bir arkadaşımız var.

İsmi m.3ric forumda bir konu açmış kendisi. Uygulamayı çok beğendim. Aynen yunus arkadaşımızda istanbulda yaptırmış, onun aracıda süper olmuş. Yunus kardeşimle telefonda konuştuk hatta; istanbula davet etti saolsun.

Ama çok dikkatimi çeken şu oldu. m.3ric arkadaşımız, tamponda herhangi bir kesim yapılmadı yazmış, acaba ısıtarakmı yaptırdı ve ankarada nereye yaptırdı? merak ettim kendisine mesaj atmıştım ama forumda yok kendisi sanırım bu aralar.

Tanıyan bilen varmı? yada telefonunu bilen?

Yada ankarada uygulamayı yaptırdığı yerin telefonunu bilen?

Teşekkürler,

post-4685-141695285896_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Isıtarak veya kesilmiş. İkisinde de tampona müdahale edilecek ve her ikisinde de geri döndürme şansı yok. O yüzden çok takılmayın bunlara bence. Isıtarak denilen herhalde tamponu eğerek şekil veriliyor. Kesme işlemine göre çok daha zor bir işlem diye tahmin ediyorum ve düz olarak yapılabilmesi çok ustalık ister.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saol yunuscum aradım ama aktif değil kardeşim.

Tamponu ısıtmak riskli belkide, ama fotoğrafta fena durmuyor yunus.

Yuva kesilmemiş gibi görünüyor. Merak etmiştim nasıl yaptıklarını,

İstanbul yolunu tutçam inşallah kısa zaman sonra. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Arkadaşlar Forumun Amacı Bilgi paylaşımı yardımlaşma sorunları birlikte çözme birbirlerimizin tecrübelerinden deneyimlerinden yararlanmaktır aslında ama. Şu çift egzozla ilgili bir tane doğru dürüst cevap verilmiş değil. Nerede yapılmış nasıl yapılmış kesilmişmi ısıtılmışmı tampon takılan sadece görüntü amaçlı parçamı yoksa egzozun uzantısımı vs. hiç bir bilgi verilmemiş doğru dürüst. Haliylede herkes mantık yürüterek beyin cimnastiği yapıyoruz. Buda bilgi kirliliğinden başka birşey değil. Buradaki forumda bulunan  İstanbul'dan bir arkadaş çift egzoz uygulaması yaptırmış kendisine bu uygulamayla ilgili mesaj attım ama bir dönüş olmadı kendisinden. Ben anlamıyorum o zaman ne amaçla yaptığınız uygulamaları fotoğraflayıp yayınlayıp şunu yaptırdım bunu yaptırdım anlatıyorsunuz. Unutmayın ki forumun amacı bilgi paylaşımıdır. Bu konuda sitemkar konuşmama lütfen biraz hak verin buna benzer forumda bir kaç konuyla daha karşılaştım çünkü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu çift egzoz uygulaması ile ilgili bir forum sayfası daha açılmış tam 9 sayfa yazışma var çoğu bu sayfadaki gibi sırf bilgi kirliliği.  Net bir cevap verilmemiş sorulan sorulara. Öncesinde bu sayfayı okuyarak sorumu sormuştum ama henüz daha cevabı alabilmiş değilim. o sayfanın linkinede göz atmak isterseniz buyrun arkadaşlar.

http://www.mazdaclubtr.com/18970/2010-mazda-3e-spoiler-marspiyel-yay-cift-egzoz-acik-hava-filtresi-uygulamasi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbul'da Yunus ve benim yaptırdığımız yer Maslak sanayi'de İskender usta'nın yeri. Kime sorsak İskender Usta'yı işaret ettiler. Ve gerçekten de güzel iş yapıyor. Tavsiye ederim.

Aşağıdaki konu Yunus'un yaptırmak isteyenler bir göz gezdirsin. :)

http://www.mazdaclubtr.com/18970/2010-mazda-3e-spoiler-marspiyel-yay-cift-egzoz-acik-hava-filtresi-uygulamasi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Savaş Bey, birisi en sonunda sitemimi ve feryadımı duydu :) işin şakası bir yana budur aslında cevap sizin vermiş olduğunuz gibi. Kısa öz ama faydalı bilgi buna denir. Tekrar teşekkürler. Kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Savaş Bey, birisi en sonunda sitemimi ve feryadımı duydu :) işin şakası bir yana budur aslında cevap sizin vermiş olduğunuz gibi. Kısa öz ama faydalı bilgi buna denir. Tekrar teşekkürler. Kolay gelsin

Düşünürseniz beraber de gidebiliriz hatta Yunus daha iyi tanıyor önceden aratırız. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar Teşekkürler Savaş bey göstermiş olduğunuz duyarlı ilgi ve alakanız için. Kesinlikle düşünüyorum bu konuda tereddütlerim vardı bu konuda bu forumda açılmış görünce sevinmiştim ama o kadar çok bilgi kirliliği vardıki  hangisi doğru hangisi yanlış bilinmiyor. Önümüzdeki haftalarda ilk olarak 20 Bin Km bakımımı aradan çıkardıktan sonra ilk olarak buna öncelik vereceğim. Aracı aldığımdan bu yana Ön kaput filmi yaptırdım, Camlara film yaptırdım ve Boya koltuk döşeme koruma yaptırdım. Her ay bişiyler yaptırmaya çalışıyorum maddiyatın yettiği kadarıyla. Şimdi sırada çift egzozla maşpiyeller var. Buradan sizlere ulaşırım. Tekrar teşekkürler esenlikler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğru ama bu kısa bilginin elde edilebilmesi için o 9 sayfanın konuşulması gerekti :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar Teşekkürler Savaş bey göstermiş olduğunuz duyarlı ilgi ve alakanız için. Kesinlikle düşünüyorum bu konuda tereddütlerim vardı bu konuda bu forumda açılmış görünce sevinmiştim ama o kadar çok bilgi kirliliği vardıki  hangisi doğru hangisi yanlış bilinmiyor. Önümüzdeki haftalarda ilk olarak 20 Bin Km bakımımı aradan çıkardıktan sonra ilk olarak buna öncelik vereceğim. Aracı aldığımdan bu yana Ön kaput filmi yaptırdım, Camlara film yaptırdım ve Boya koltuk döşeme koruma yaptırdım. Her ay bişiyler yaptırmaya çalışıyorum maddiyatın yettiği kadarıyla. Şimdi sırada çift egzozla maşpiyeller var. Buradan sizlere ulaşırım. Tekrar teşekkürler esenlikler dilerim.

5 Aralık tarihine kadar Mazda Kış bakım indirimi var. İndirimi kaçırmayın. Maslak sanayi de Evo servis var. Ben oraya götürüyorum ve tavsiye de ederim. Her ikisini de aynı gün içinde halledebilirsiniz böylelikle. Aklınızda bulunsun.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...