Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Çift Egzoz Uygulaması

Guest m3ric
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 ay sonra ...

Merhaba

Aşağıda uzantısını yazdığım forum içindeki sayfaya ulaşamıyorum.

Bu linke tıklayınca aşağıdaki mesajı veriyor. Bu sayfada paylaşılan bir takım bilgiler lazım olmuştu ama ulaşamadım.

Bir Hata Meydana Geldi!

Baktığınız konu veya bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmıştır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Burak Bey yapacak bir şey yok o zaman. Orada paylaşılan bir takım cevaplara bakmam gerekmişti. Yanlış hatırlamıyorsam sayfayı açan Savaşhan beydi sanırım, kullanıcı adı yada direk kendi adıydı. Sayfanın sahibi hakkında yanılıyorda olabilirim üstünden bayağı bir süre geçti çünkü. O yüzden silinen sayfanın sahibi kimdi teyidi verebilirseniz en azından kendisine özelden ulaşırım. Teşekkürler şimdiden ilgi ve alakanıza, iyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Burak Bey yapacak bir şey yok o zaman. Orada paylaşılan bir takım cevaplara bakmam gerekmişti. Yanlış hatırlamıyorsam sayfayı açan Savaşhan beydi sanırım, kullanıcı adı yada direk kendi adıydı. Sayfanın sahibi hakkında yanılıyorda olabilirim üstünden bayağı bir süre geçti çünkü. O yüzden silinen sayfanın sahibi kimdi teyidi verebilirseniz en azından kendisine özelden ulaşırım. Teşekkürler şimdiden ilgi ve alakanıza, iyi günler dilerim.

Ben de yaptırdım. Yardımcı olmaya çalışırım  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar,

Bugün buluşup beraber İskender Ustaya gittik. Siteden ilgilenenler olduğunu söyleyip aşağıdaki resimde görünen iş için fiyat aldık.

[smg id=7211]

Tek egzoz ucu olursa 70 TL , çift egzoz ucu olursa 400 TL dedi İskender Usta.

İlgilenenler olursa belki birlikte gidilip yaptırırsak fiyatta bir indirim sağlanabilir.

Ben tek düşündüğüm için ve fiyat da uygun olduğu için çok dert değil ama size faydası olacaksa hem tanışır hem de sizler için indirim talep ederiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Bugün buluşup beraber İskender Ustaya gittik. Siteden ilgilenenler olduğunu söyleyip aşağıdaki resimde görünen iş için fiyat aldık.

[smg id=7211]

Tek egzoz ucu olursa 70 TL , çift egzoz ucu olursa 400 TL dedi İskender Usta.

İlgilenenler olursa belki birlikte gidilip yaptırırsak fiyatta bir indirim sağlanabilir.

Ben tek düşündüğüm için ve fiyat da uygun olduğu için çok dert değil ama size faydası olacaksa hem tanışır hem de sizler için indirim talep ederiz.

Merhaba Burak Bey,

Ben zaten yeni Mazda 3'lerde çift egzoz uygulamasını forumdan görerek öğrendim. Hoşumada gitti, Hb'lerde hatta sedanlara göre daha güzel duruyor gibi geldi bana. Bende sedan aracıma yaptırmayı düşünüyorum. Bununla ilgili hatta fikir sahibi olabilmek için yeni bir konu bile açmıştım, Mazda 3 Aracıma yaptıklarım ve yapacaklarım diye. Çift egzoz konusunda gönlüm çok istiyor, ama yapılan yorumlarda çok olumlu değildi çift egzoz konusunda. Aklımda kalacağına yaptırayım diyorum . Çift egzoz Fiyat konusunda İskender Usta birazcık yükseltmiş gibi. Dediğiniz gibi fiyat konusu konuşulur,pazarlık yapılıp orta yol bulunur bir şekilde. Çift egzoz konusunda çekimserde olsam ben yaptırmayı istiyorum. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dediğim gibi zevk meselesi, ben aracı orijinalini bozmadan kullanmayı sevdiğim için çift yerine tek yaptıracağım ama belirtmeden geçemeyeceğim, sesi de güzelleşiyormuş baya :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benden önceki sahibi aslında, egzoz uzatma ucu olarak şık bir krom başlık taktırmış. Gayette güzel görünüyor. Ama bir kere girdi aklıma forum sayesine :). Birde asıl Yunus beyin otomobilini görünce yolda Beyaz Sedan Mazda 3 Çift egzoz oval uçlu. Aklımdan çıkmaz oldu. Bilmiyorum bu iş için, plan program ne zamana nasıl yapılır ama ben gönüllüyüm. Toplu olarak beraber gidilir deniliyorsa banada büyük ihtimalle uyar. Gebze'de çalıştığım için sadece 1 gün öncesinde haberim olsa yeterli. Hafta sonu olursa zaten sıkıntı yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

İskender Usta randevulu gelin dedi :) Her daim dolu görünüyor adam. Benim işim 30-35 dakika ama çift egzoz uzun sürer.

randevulu gidince de bekliyosun :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çift egzoz için, forumda kimden duyduysam sabahtan akşama kadar tüm gün sürdüğünü söylediler. Giderken iş tulumuyla gitmeyi düşünüyorum :). Bir işin ucundan tutarım. Yoksa vakit geçmez orada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben söylemiştim İlhan. Biz Yunus ile beraber gittik 2 araç sabahtan akşama kadar anca bitti. Saat 20:00'yi geçiyordu ayrıldığımda. Hatta gözüme pek hoş görünmedi sonraki hafta tekrar gittik yarın gününü daha ayırdı İskerden Usta.

İskender, sen memnun oluncaya kadar uğraşıyor. Olmaz ise söküp tekrar yapıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

O zaman Cuamrtesi'yi ayırmak lazım bu işe :D

bence ctesi daha zor gibi herkes ctesini ayırıyor o işe :)) tabi usta şu saatte gelin boşum derse o ayrı o zaman
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Yaptıracak olanlar gün belirlesin. Konuşalım İskender Usta ile. Bir cumartesi sabah erkenden gidip yaptıralım :)

Mayıs ayı belirlenirse iyi olur bu ay doluyum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim için de Mayıs uygun :) bide yanına cam filmi eklersem aynı gün çok iyi olacak...

bu arada erkenden kasıt nedir? Sonuçta  cumartesi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...