Jump to content

323 Hb Egzoz Manifoldu

AntonioMontana
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tabiki fiyat tuzlu, bende bu yüzden ince eler en iyi ustayı ve parçayı alır öyle yaptırırım gözüm kapalı fiyat araştırması yapmadan gitmem (çok nadir) onlar garanti vermiş ancak yeni sahibinin conta yakması benim garibime gitti heleki kullanıcı hatası olması garip, hararet yükselmesine gelince araba 16-17 yaşında radyatör borusunu taber usta değil kimse tahmin edemez motor rektefesiyle radyatör hortumu benim gözümde alakasız ustayı sorumlu tutmaması gerekir, benim anladıgım araç sahibi aracını rektefe için getirmiş hararet sorunu için değil ama bende yanlış anlamış olabilirim tabi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 yıldır mazdacıyım ama bu parça fiyatlarının yüksekliği ( 92 sedan arka reflektör çıkması 300 tl ) servislerindeki işgüzar yarımyamalak iş yapan ustalar sebebi ile muhtemelen honda yada toyotaya doğru kayacağım. hava filtresinden motor üst kapağına bağlanan L şeklinde sokakta görsen tekme atacağın 10cm lik boruya 70 tl istediler el insaf !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 yıldır mazdacıyım ama bu parça fiyatlarının yüksekliği ( 92 sedan arka reflektör çıkması 300 tl ) servislerindeki işgüzar yarımyamalak iş yapan ustalar sebebi ile muhtemelen honda yada toyotaya doğru kayacağım. hava filtresinden motor üst kapağına bağlanan L şeklinde sokakta görsen tekme atacağın 10cm lik boruya 70 tl istediler el insaf !!

uygun fiyat ve kaliteli olması için anlaşılan hepimiz çaba gösteriyoruz. zaten bunu yapmayan insanlar olsak 323 yerine rx8 e binecek kadar paramız olurdu. 2009-2010 model bir aracın MTV si bile bana çok gelirken 70 tl bi boruya veremem tabiki. tofaşlarda kullanılan ve biraz daha uzun bir boru var ben ondan alıp taktım arabama fiyatı 5 tl. bahsedilen borunun yan sanayisine 30 tl istiyorlar. tofaşın borusunun kalitesiz olduğu her halinden belli. bende gittim ulus rüzgarlı sokağa 50 tl verip 3 metre aynı boyutlarda en kaliteli boruyu aldım havalar düzelsin takarım. araba kaç lira ki manifolda 200 lira vereceksin? demekki motor yaptırsak 3000 tl alacaklar ıvırı zıvırı 4000 olacak. bunun yerine bi tane daha al aynı modelden bozuldukça tamamla ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten orjinal parça kullanarak motoru rektefe etmek 2700TL civarına geliyor, ben olsam 1bin TL ye hurdalıktan sökerim durumuna bakıpda alırım tabi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şöyle 3 ay bir vaktim olsa işi bilen bi usta bulsam yanına girsem para mara istemem çayını ayana bile götürürüm. sadece o iş yaparken ben baksam hiçbirşey söylemese anlatmasa razıyım. Zehir olurum zehir kendime dükkan açarım. Allah zeka vermiş kullanamıyoruz toprak olup gidecek :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şöyle 3 ay bir vaktim olsa işi bilen bi usta bulsam yanına girsem para mara istemem çayını ayana bile götürürüm. sadece o iş yaparken ben baksam hiçbirşey söylemese anlatmasa razıyım. Zehir olurum zehir kendime dükkan açarım. Allah zeka vermiş kullanamıyoruz toprak olup gidecek :D

:D ben 6 ay önce ilk aracımı aldıgımda hiçbirşey bilmez ve ilk 4 ay hergun kaputu kaldırır aksaklıga lpg ayarına falan oynardım, Allah a şükür şimdi arabanın sesini anlayıp az da olsa ne sorunu oldugunu anlayabiliyorum, hatta geçen ali kardeşim ekleyip bi arıza anlattı ve yardımcı olmaya çalıştım, ama kaç ustanın başını şişirdim kafama 10-11 anahtar bile yedim (neyseki sıyırdı) :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...