Jump to content

2010 Yakıt Tüketimi Hakkında

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 225
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• Fotifoti

17

• S.Halilduru

31

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

5,1 mi? Şaka mı Bülent?

yok doğru valla,boosta girmezsen bu civar bişi birde bu değer 15 dk agır trafikten sonra çıkan değer yoksa ilk değer 3.9-4.0 gibi bişeydi Kadir fotoladı siteye koyacakmış 120 ile giderken düz yolda 3.3 gösteriyor anlık tüketimi ama full depo basmadan kullanamadım hiç geçen seferde ölçücem demiştim çeyrek depodan sonra Kadir Semavi insanının gazıyla bastım çuflattım biraz sonrasıda basa basa bitirdik ama yinede o halde 450 km şehir içi yol yaptı

dün fulledim depoyu yol bilgisayarınıda sıfırladım menzil 920 küsür km görünüyordu :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

turbo bağımsız bir şekilde piston basıncını arttırdığı için yakıtı doğal olarak düşürüyor benim de aklımda yok değil sağlam bi mühendislik çalışması ve düzgün kullanımda bu değerler teorik olarak mümkün 5.1 beni de şaşırttı doğrusu mükemmel değerler.

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5.1 dur kalk trafik hemde :2funny: :2funny:

otomatik aynı zamanda

5,1 mi? Şaka mı Bülent?

yok şaka değil resimler burada :D :D

dsc00145xz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

110-120 ile giderken olan anlık yakıt tüketimi , aslında 3.1 di tam çekerken uyumsuz insanı gaza basınca 3.8 oldu :fiuw:

[img width=560 height=420]http://img137.imageshack.us/img137/383/dsc00147an.jpg

bir depo ile yapılabilecek menzil

[img width=560 height=420]http://img90.imageshack.us/img90/965/dsc00148o.jpg

ortalama yakıt tüketimi

[img width=560 height=420]http://img543.imageshack.us/img543/7931/dsc00149u.jpg

10-15 dakikalık yoğun dur kalklı trafik sonrası ortalama yakıt tüketimi

:hi: :hi: :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5.1 ilginç bir değer gerçekten. Şamandırada bir problem olmasın :D

kısa mesafe ölçümleridir bunlar.  bende en son 70tl'lik benzin aldım. 370 km civarı bir rakama geldim yakıt ortalaması 6,0 gösteriyor. bunun içinde dün akşam çaplayandan  başlayan köprü trafiği de var.  bende de 100km hızla giderken anlık tüketim 3.8 gösteriyordu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benimki eski kasa ama aynı motor olduğu için yazıyım. şehiriçi 8.9--9.1 civarı gösteriyo.şehirdışı otobanda bastığım için pek kontrol etmiyom ama en son 5.5 civarıydı bastığım halde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar sizin yazmış olduğunuz değerlere bakıyorumda düşünmeden edemiyorum.

Acaba bendemi bir sorun var yoksa arabadamı.

Benim aracın değeri düşeceği yerde artıyo şu an ekranda 9,4 gösteriyo.

Sizin 4 leri 5 leri görünce gerçekten kafayı yicem bu gidişle.

Bu işin sırrı ne banada söylermisiniz lütfen.

Dün Shellden 100 tl lik 95 aldım menzil 290 gösteriyodu.ortalama tüketim değeride 9,4

yorum sizin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar yazmış olduğunuz değerler çok iyi...

herhalde bizim o değerleri görmemiz imkansız..

en son depoyu doldurdum..

tüm bilgileri sıfırladım ve şu an 9.1 görünüyor...

5 ler biraz uzak bize...

bu işin sırrı nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bana da 5000 km den sonra düşer dediler, düşmedi.

Eğer kısa mesafeler kullanıyorsanız, hele bir de aracınız otomatik vitesse 100 km de 9lt nin altına kolay kolay düşmüyor. Ben 100 TL benzin ile 250-300 km arası yol yapıyorum ama 300ü göremeden bitiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bana da 5000 km den sonra düşer dediler, düşmedi.

Eğer kısa mesafeler kullanıyorsanız, hele bir de aracınız otomatik vitesse 100 km de 9lt nin altına kolay kolay düşmüyor. Ben 100 TL benzin ile 250-300 km arası yol yapıyorum ama 300ü göremeden bitiyor.

Aracım 1350 km de otomatik hb, son 1200 km dir bilgisayarı sıfırlamadım ortalama tüketim 8,4 lt ortalama sürat 47 km, e-5 üzerinde günde 80 km yol yapıyorum, birde şehir içi kullanımım var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracım 1350 km de otomatik hb, son 1200 km dir bilgisayarı sıfırlamadım ortalama tüketim 8,4 lt ortalama sürat 47 km, e-5 üzerinde günde 80 km yol yapıyorum, birde şehir içi kullanımım var...

ortalama hız 47 km ise hiç sıkışık trafiğe girmemişsiniz. çok çünkü :)

otomatik için iyi bir ortalama ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakıt tüketimi çok değişken bir durum.mesela işe gelip giderken yakkıt tüketimim 10 ltyi buluyor.çünkü kısa mesafede araçı kullanıyorum.yaklaşık 2 km.ama uzun yolda 7.0 lt civarında yakıyorum.bunun ortalaması ise 7.1 civarında oluyor.not:bu değerleri ortalamaları sıfırlanması sonucu elde edilmiş değerlerdir.dik bi rampa çıkarken anlık tüketim 40 lt leri görüyor.ancak rampa aşağı inerken sıfırları görmekteyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...