Jump to content

Amortisör Tamiri Hakkında

teccol
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben eski aracımda 1 kere tamir yapıp kullanmıştım, bir sorun yaşamadım fakat yinede çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki, sıfır amortisörün garantisi olmaz dediler.

gerçekten öylemi? amortisörlerde garanti diye birşey yok mu?

Her üründe üretim hatalarına karşı garanti vardır, kullanıcı hatası ise garanti kapsamı dışındadır. Şimdi bu nasıl tespit edilecek diye bir soru aklına gelebilir, bu durumda arızalı ürünü satın almış olduğun yere faturası ve garanti belgesi ile götürüyorsun kararı firma yetkilileri veya eksperleri veriyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar on şoför tarafindan bir tıkırtı geliyordu z rotu degistirdim ses tokur tokur gelmeye devam ediyor sanirim amortisör patlak ne yapmalıyım sanırım yağda kaçırıyor amartisor internete baktım nayson mando diye bir marka 87 tl ye var is görür mü?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar on şoför tarafindan bir tıkırtı geliyordu z rotu degistirdim ses tokur tokur gelmeye devam ediyor sanirim amortisör patlak ne yapmalıyım sanırım yağda kaçırıyor amartisor internete baktım nayson mando diye bir marka 87 tl ye var is görür mü?

Alttan ses gelebilecek o kadar çok şey varki bu yüzden anlayan bir usta ile kontrol edip, değişecek olan parçalara öyle karar vermek gerek... O kadar ucuz amortisör hiç duymadım iyice araştır derim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alttan ses gelebilecek o kadar çok şey varki bu yüzden anlayan bir usta ile kontrol edip, değişecek olan parçalara öyle karar vermek gerek... O kadar ucuz amortisör hiç duymadım iyice araştır derim...

Abi mayson mando huyndai lerde orjinal olarak kullanilan bir amortisör diye okudum netten.Kore malı zannedersem.Evet kyb ve monreo ya göre baya ucuz.Kalitesi de ona göredir dediğin gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bu amortisör sorunu beni mazda dan soğutacak.

megan 3 kyb amortisör 150 lira bile değil, bizim monroe marka amortisörler 200 liradan fazla.

Ülkemizin yolları da malum. Arka amortisör lazım tanesi 180 liraymış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...