Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Debriyaj Seti Değişimi

mmcay
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaşlar. bende 2004 benzinli mazda 3 var. debriyaj seti için adana yetkili servis 900 lira istedi. 700 parça için 200 işçilik içinmiş. fiyat normal mi sizce. bana pahalı geldi açıkçası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işçilik uygun çünkü bu setin değişimi için şanzımanın inmesi gerekiyor, ama parça fiyatı çok pahalı geldi doğrusu, diğer sercvislerden sor bakalım ne diyecekler baskı balata setine.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler sifir km aracta debriyaj ve viteslerin sert olmasi normal mi bana cok sert geldi

HTC Butterfly cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler sifir km aracta debriyaj ve viteslerin sert olmasi normal mi bana cok sert geldi

HTC Butterfly cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk önce sert veya kemikli olması normal...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara Mazda Herter de debriyaj seti+aks keçe+yağ vs + servis ücretiyle toplam=682 TL bende debriyajın sertliğinden şikayetçiyim. Şehiriçinde uzun  süre kullanınca ayak tabanlarım su topluyor. O derece bir sertlik var. Usta değiştirmek lazım dedi.

Debriyaj seti ve diğerleri gerçekten ucuz muş. ben bi ara gittiğimde hava kutu hortumuna 170 tl dediler. normalde 100 tl. ve diğer bazı şeyleri de yüksek söylemişlerdi. neden bu kadar pahalı diyince, adam bağırmaya başlamıştı.

bende bi ara kampanyadan trigeri 300 tl ye değiştirmiştim. bilyalar hariç. o zaman sanayi de de 300 tl idi ama bu triger 100 bin garantili.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servise uğrayıp ayarlattırın, değişmesi niye gereksin, sonuçta sıfır baskı balata bu, debriyajın sertliği ayarlanabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servise uğrayıp ayarlattırın, değişmesi niye gereksin, sonuçta sıfır baskı balata bu, debriyajın sertliği ayarlanabilir.

:D

domestosa cevap hakkı doğdu. sazının akordiyonu nu ayarlıyor herhalde, yoksa vururdu sazının teline  :D  nofeara cevabı gecikmezdi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Merhaba,

Uzun bir aradan sonra ben konuyu tekrardan ilk sayfaya alayım.

2010 mazda 3'üm için çok acil olmasada baskı balata set olarak değiştirmem lazım.

Evo mazdadan iki ayrı fiyat verdiler.

2009 öncesi 266 tl oem marka bizim modellerede uyuyormuş yedek parça departmanı önerdi.

Orjinal 600 tl ancak markasını söylemediler.

İnallar şase numarası almadan fiyat vermedi.

Tavsiyesi veya güncel bilgisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum.

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba , bende gecen hafta baskı balata ve 100 bin bakımını yaptırdım.kayış rulman 1-2 şey daha var ama fatura yanımda değil detaylı bilgi veremiyorum.. baskı balata yı istanbul  merser mazda  da 690 tl gibi bir rakama değiştirdim.şu anda pamuktan bir farkı yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sachs marka baskı balatadan memnuniyet nasıl acaba?

Bir arkadaşım Sachs marka set olarak 450 tl fiyat aldı. 150 tl işçilikle toplam 600 tl ye mal olmuş olacak. Orjinali sadece yetkili servisten bulabilirim heralde onada 600 tl istiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sachs marka baskı balatadan memnuniyet nasıl acaba?

Bir arkadaşım Sachs marka set olarak 450 tl fiyat aldı. 150 tl işçilikle toplam 600 tl ye mal olmuş olacak. Orjinali sadece yetkili servisten bulabilirim heralde onada 600 tl istiyorlar.

benim aracımın orjinal baskı balatası hatalı üretimden dolayı beni yolda bırakmıştı serviste Sachs marka taktılar üstünden çıkandan Sachs markaydı zaten ve şu an memnunum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

mazda 3 sedan 2007

güncel fiyat vereyim, öğrendim de yeni:

debriyaj balata : 156

baskı balata  : 146

bilya: 188

işçilik kdv dahil 500

(şanzıman yağı da eklenmeli bu listeye 30-50 neyse artık)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

selamlar debriyaj biraz yukarıdan kavradığı için bugün yetkili servise gittim değişmesi gerektiğini söylediler tamam dedim değiştirelim, ilgilenen usta en çok 5.000 km daha beni götüreceğini,hidrolik olduğu bittiğinde beni yarı yolda bırakacağını belirtti , müşteri temsilcisi arkadaşla birlikte bi odaya gittik şase numarasından gerekli parçalara baktık ürün kodları ile birlikte  5 kalemde yazıp bana  verdi şu an arabada kaldığı için kodları tam olarak yazamayacağım fakat fiyatlar şöyleydi

1. parça 103

2.parça 116

3.parça 273

işçilik 650

kdv dahil 1300 TL

işçilik de yardımcı olurum ortalama 1.000 tl gibi fiyata hallederiz dediler, çok gelse de gene tamam dedim bugün olur mu ? güldü parçalar belçikadan sipariş edilecekmiş ortalama 10 ile 15 gün arası gelirmiş sachs markaymış ellerinde yokmuş ve daha önemlisi cumadan bırakırsam aracı p.tesi akşam veya salı öğleye teslim edebilirlermiş. şimdi sormak istediğim

bu işlemin bu kadar gün sürmesi normal mi ?

fiyat biraz fazla değil mi ? 

alternatif olarak ne yapabilirim forumda ki geçmiş tecrubeli arkadaslardan yardımlarını bekliyorum saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, sametdemirdal :

selamlar debriyaj biraz yukarıdan kavradığı için bugün yetkili servise gittim değişmesi gerektiğini söylediler tamam dedim değiştirelim, ilgilenen usta en çok 5.000 km daha beni götüreceğini,hidrolik olduğu bittiğinde beni yarı yolda bırakacağını belirtti , müşteri temsilcisi arkadaşla birlikte bi odaya gittik şase numarasından gerekli parçalara baktık ürün kodları ile birlikte  5 kalemde yazıp bana  verdi şu an arabada kaldığı için kodları tam olarak yazamayacağım fakat fiyatlar şöyleydi

1. parça 103

2.parça 116

3.parça 273

işçilik 650

kdv dahil 1300 TL

işçilik de yardımcı olurum ortalama 1.000 tl gibi fiyata hallederiz dediler, çok gelse de gene tamam dedim bugün olur mu ? güldü parçalar belçikadan sipariş edilecekmiş ortalama 10 ile 15 gün arası gelirmiş sachs markaymış ellerinde yokmuş ve daha önemlisi cumadan bırakırsam aracı p.tesi akşam veya salı öğleye teslim edebilirlermiş. şimdi sormak istediğim

alternatif olarak ne yapabilirim forumda ki geçmiş tecrubeli arkadaslardan yardımlarını bekliyorum saygılar

aracınız dizel ise aynı sachs marka baskı balataları herhangi bir ford parçacısından focus için baskı balata diyerek alabilirsiniz. size belçikadan gelicek ürünle arasında en ufak bi fark olmucaktır. volvo aracımdada aynı baskı balataları kullanmıştım.

fiyatlarını hatırlamadığım için malasef yardımcı olamıcam. 

UYUMLU ARAÇLAR
FORD
FOCUS C-MAX 10.03 - 03.07 1.6 TDCI C-MAX 02.07 -1.6 TDCI FOCUS II (DA_) 11.04 - 1.6 TDCI FOCUS II Stufenheck (DA_) 04.05 - 1.6 TDCI FOCUS II Turnier (DAW_) 11.04 - 1.6 TDCI

MAZDA3 (BK14) 10.03 -1.6 DİZEL 3 Stufenheck (BK12) 10.03 - 1.6 DİZEL

VOLVO

C30 10.06 - 1.6 DİZEL S40 II (MS)01.04 - 1.6 DİZEL V50 (MW) 04.04 - 1.6 DİZEL
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, sametdemirdal :

aracım benzinli 2006 model 1.6 

Konunuzu forumda daha önce tartışılmış aynı içerikte başka bir konuyla birleştirdim. Umarım yardımcı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1. parça 103

2.parça 116

3.parça 273

işçilik 650

kdv dahil 1300 TL

2015 haziran ayında değiştirmiş biri olarak ozamanki fiyatları söyleyim

Set 560

İşçilik 300

Sabah başladılar öğlen bitti

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.12.2015 16:11:56, Mehmet Özdemir :

Konunuzu forumda daha önce tartışılmış aynı içerikte başka bir konuyla birleştirdim. Umarım yardımcı olur.

teşekkürler daha iyi olmuş 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...