Jump to content

Lantis Resmen Su İçiyor

626 GLX HB AT
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar 96 lantise su dayanmıyor ve sorunun sebebi tespit edilemedi.genkleşme kabını sabah dolduruyorum akşam bir damla su kalmıyor.hararet normal çok şükür hiç oynama yok,radyatördeki su seviyeside hep normal sorun yok,hortumlar,borular bv. kaçak olacak yerleredded sıkıntı yok sorun nerede olabilr???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

silindir kapak contandan çıkıyordur bence sular . üst kapak taşlama ve conta değişimi yaptırmanı tavsiye ederim. hararet ibren oynamıyorsa da yani anormal oynamıyorsa da termostad sorunun da beraberinde var bence. kontrol edilmesi gerek acilen bence... ben motoru kucaklamıştım ordan biliyorum :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim eski lantiste böyle oluyordu.Komple motor yaptırdıktan sonra su eksiltme olayı kesilmişdi.

Not:Su eksiltiyor diye motor yapılmadı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok termostada falan bakıldı gaet sağlıklı zamanında fanı  açıyor kaloriferlerimde sorun yok silindir kapak contasında sorun varsa bunu anlamanın bir yolu varmı ve maliyeti ne kadar olur? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar su gidip de hararetin oynamaması mümkün değil, termostat veya müşirde bir sorun vardır, bozulmuşlardır yani..

Ciddi bir mesele bu, yetkili servise ya da üyelerimizden Dündar(Gaziemir) veya Ferser Oto(Bornova) dan birine gitmeni tavsiye ederim acilen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama sadece genleşme kabındaki su yokoluyor radyatördeki eksilmiyorki bu sebebten dolayıda çok şükür hararaet yükselmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ya yedek kabın deliktir. Yada borular deliktir. Sadece motor sıcakken boruları oynat çatlak varsa o şekilde görürsün. Motor soğukken su genleşmediği için borulara basınç binmez o sebeple kaçakları göremezsin. Tecrübeyle sabittir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor soğukken su genleşmediği için borulara basınç binmez o sebeple kaçakları göremezsin. Tecrübeyle sabittir. :)

kesinlikle bende aynı kanıdayım :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yedek su deposunun gözle görülmeyecek kadar çatlağı vardır. yada radyöterde hassas bi delik olabilir. depo boşalınca doldurma radyöreden takip yap azalma yoksa kesin depodandır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten su kalmayınca hareret cıkmaz ki :D

aracın benzinli ise büyük ihtimal conta  yakarsın . veya motorun başka bi yerine zarar  verir. lpg li ise su kalmadıığından beyin donacaktır . en azından motora fazla zarar vermemiş olursun

su işine bir an önce care bulman gerekiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah'A çok şükür ya sorun çözüldü . radyatör kapağındanmış yaa çok şükür.

Yine dediğimiz gibi çıktı. Motor sıcakken görebilirsin o kapağın arızasını yada tecrübeli bir tamircinin aklına gelebilir kapaktan kaçırıyor diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...