Jump to content

MPS'yi buldum, sizler için fotoğrafladım

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlk sayfada resimleri verilen mps bende bu akşam boğazda gördüm vaniköy alperenler çay bahçesinde araba gerçekten çok tatlı  :D

Şu an Türkiyede tek zaten,basın tanıtım aracı ;) alperenlerde arabaya boğazı tanıtıyorlardı heralde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• godless commie

9

• 323-Black

7

Şu an Türkiyede tek zaten,basın tanıtım aracı ;) alperenlerde arabaya boğazı tanıtıyorlardı heralde :D

Tek değil, 3-5 gibi bir rakamda getirilmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tek değil, 3-5 gibi bir rakamda getirilmişti.

Hafta içi astoriadaki mazda ofisine gitmiştim,oradaki arkadaş şu an tek olduğunu söylemişti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yollarda gezen tek denmek istemiştir, bende galeride siyah mps incelemiştim.

demekki satılan yok henüz  :)

Evet öyledir bencede ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

plakalandırılan tek araç var. 3 tane de sergilenen sıfır km. araç var. BOMBA: ben yakında size kendi çekeceğim video ve resimleri göndereceğim MPS'nin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

İyi de 200hp üstü önden çekişli araba muhabbetini daha önce yapmıştık. O kadar beygiri satın alacaksam eğer neden önden çekişli alayım? Hatta arkadan itiş bile almam, gider AWD alırım virajlara girerken orasını mı atacak burasını mı savuracak diye çok dert etmem :D

çok doğru söylüyorsun, ayrıca bu saatten sonra dert etmemen gerek kalan 3-5 tel saçı da dökmemek için :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Konusmayin su adama soyle. Sonra durup duruken bana patliyor :)

Senin göynümdeki yerin ayrı ya, ondandır :D

Az önce mps nin pdf broşürünü indirip baktım yine.

Arkadaş araba herşeyiyle çoooooooookkk güzel ama işte şu 4 çeker mevzusunu neden yapmamışlar anlam veremiyorum. Onu da yapmış olsalar rahatlıkla Evo ve Suborusu'na rakip olabilir. Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 105 bin lirayı da gönül rahatlığıyla verip alırdım arabayı :D:2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yannız 4WD olunca yakışta baya artıyor. onu da hesap ediyormusunuz :) şahsen subaru alsam binemem :) hoş mps de bizi bozar ama en azından daha insaflı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...