Jump to content

MPS'yi buldum, sizler için fotoğrafladım

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• godless commie

9

• 323-Black

7

MPS bi kac tane gördüm. alman forumunda cok alan var galiba MPS i normal hatchback den daha cok satiliyor gibime geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burakcım, bu torrent mantığı ile olur.

Evet diyenler diğerlerini ikna ettikçe, ikna edilme hızı üstel bir eğri ile artar.

Kendim bile inanmaya başlıyorum sanki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amerikada mazda 3 20000 dolarken mps 24000 dolar olunca tabiki satar. Bu vergilendirme sistemi ile mps benim için hayalden öteye gitmiyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye için fazla bir otomobil. Açıkçası bu kadar pahalı ve herkes tarafından kolaylıkla erişilebilir bir araç olmadığı için ve ortalıkta gezen gazcı apaçi tayfasının elinde olmadığı / olamayacağı için de çok mutluyum. Sonra hatrı sayılacak kadar güçlü olduğundan dolayı önüne gelen 106 gti,e36 bmw 320 gibi bilumum apaçi arabalarıyla (illaki) kaldırılıp '' hah,bu muymuş mps dedikleri ? cümlelerini duymaktansa böyle kalması tercihimdir.. Tercih meselesidir,bence fiyatı diğer tenekeleri baz alırsak hiç de abartı değil.Otomobil almaya ayırabileceğim 100 bin liram olsa düşünmeden de alırdım.

Saygılar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Burakcım, bu torrent mantığı ile olur.

Evet diyenler diğerlerini ikna ettikçe, ikna edilme hızı üstel bir eğri ile artar.

Kendim bile inanmaya başlıyorum sanki..

bana biraz titan saadet zinciri gibi geldi bu mantık :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu zincir mincir karıştırmayın...

30 lira diyorum, izlenim yazarım diyorum. Alllalllaaaa..

Saadetse saadet. O kadar da lüksüm olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

dizeli indirimsiz 50nin üzerinde olan bir arabaya binerler, hemde 30 liranın lafını yaparlar, bunlar böyle abi :):geyik: sen abi yaz izlenimlerini, ben bugun yarın bırakırım ücretini, hallederik :)

bugun yarın derken 3 senedir para getirmeni bekliyorum ben adama ayak yapmasana :geyik::D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç astoria otoparktadır. Mazda Europe'nin yegane M3 MPS'si ve hatta TR'deki yegane MPS araçtır kendisi. Aracı alıp almamak imkan meselesi, İmkanı olup da bu aracı kullanma fırsatı bulan her araçtan anlayan insanoğlu bu aracı alır... ve bizi çatlatır diyorum ben...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...