Jump to content

Hararet Sürekli Düşüyor (Practica)

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,benim ufak bi problemim var,problemmi emin bile değilim aslında.Aracımla sıkışık trafikteyken hararet göstergesi son derece normal.Ama hızlandıkça motor ısısı düşüyor,hararet ibresi en alt seviyeye iniyor,bu durum normalmi anormalmi bilmiyorum.Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum sürekli uzun yolda olduğum için bence çok normal,ve hatta sevinmelisin,yani bu uzun süre böyle devam ettiyse ve arıza çıkarmadıysa sorun çıkmaz,çünkü bendede aynı durum söz konusu :)

bu durumla ilk karşılaştığımda müşürde bir problem olduğunu düşünüp değiştirdim,değiştirdiğim müşürde ise sorun olmadığını söyledi usta ne kadarda dediyse ben yine yenisini tak dedim,istersen müşürü bir gözden geçir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

peki bu durum sakıncalımı,tamirat için aciliyet söz konusumu ?

10-15 liralık bir parçadan söz ediyoruz.

önümüz yaz, kışa kadar idare edebilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

kesinlikle termostat bozulmuştur.

aynı durumu ben de yaşadım çünkü. :)

kısa vadede bir şey olmaz fakat, sonraları motor soğukken aşınabilir, en iyisi termostatı taktır derim. 25 lira galiba...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

kesinlikle termostat bozulmuştur.

aynı durumu ben de yaşadım çünkü. :)

kısa vadede bir şey olmaz fakat, sonraları motor soğukken aşınabilir, en iyisi termostatı taktır derim. 25 lira galiba...

Önümüzdeki hafta termostat ve diğer eksikleri tamamlamaya çalışacağım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o meymenetsizin eksiği bitecekmi acaba :D bende de var da bir tane. el sürmüyorum, çarşaf gibi liste çıkacak çünkü :D

Onun eksiğini bitirmem ben  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...