Jump to content

Mazda3 Impressive mi yoksa Renault Megan Dynamic mi?

Arman-1999
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mesajınızı düzeltin lütfen. Yoksa tamamı büyük harf olduğu için silinecektir mesajınız.

Fotoğrafla(profildeki), yazıyı birleştirince korkunç oluyor yavf...  :sopa: gelde edeğiştirme mesajı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesajınızı düzeltin lütfen. Yoksa tamamı büyük harf olduğu için silinecektir mesajınız.

Ben gerekli aksiyonu aldım :D ama senin alıntıya dokunmadım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hangi arabayı alırsanız alın öncelikle hayırlı olsun. ben olsam 2010 megane yerine 1998 626 tercih ederim. saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Fotoğrafla(profildeki), yazıyı birleştirince korkunç oluyor yavf...  :sopa: gelde edeğiştirme mesajı...

Kötü birşey demedin değil mi? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda sitesinde Megane deseler tuhaf olurdu zaten :D

Almak istediğiniz model 2010 mu?Yeni çıkan Megane'ların tipi hoşuma gidiyor.Fakat yeni çıkan model arabanın öyle bakkalda parçası zor bulunur.Ben şimdiye kadar Mazda 3'de parça sıkıntısı çekmedim.Bir tek bizim arabalarda sonradan modifiye yaptırmak istersen sıkıntı çekersin.Hangisinin daha kaliteli olduğu hakkında fikrim yok.Çünkü Megane hiç kullanmadım.

İkinci el konusunda benim bir teorim var.Şimdi Sahibinden'e baktım.Megane ilan sayısı 7556,Mada 3 ilan sayısı 214.Sizce3 hangisi daha rahat satılır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Megane arabamı satıp sıfır Mazda3 alan birisi olarak şunu söyleyebilirim:

1- Kesinlikle almayı düşündüğünüz arabalarla deneme sürüşü yapın.

2- Almayı düşündüğünüz modellerin tüm donanımlarını yan yana yazıp karşılaştırın. Fiyat açısından hangisi uygun bakın.

3- 6. hissinize kulak verin ve ona güvenin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Megane arabamı satıp sıfır Mazda3 alan birisi olarak şunu söyleyebilirim:

1- Kesinlikle almayı düşündüğünüz arabalarla deneme sürüşü yapın.

2- Almayı düşündüğünüz modellerin tüm donanımlarını yan yana yazıp karşılaştırın. Fiyat açısından hangisi uygun bakın.

3- 6. hissinize kulak verin ve ona güvenin.

2. maddenizin karşılığı kesinlikle Megan olacak o zaman. Bütün donanımlarıyla mazdadan daha iyi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen. Kontağı çevirince 5.000 TL şıngırt düşüyor zaten.

kontagi cevirmene gerek yok. plakayi taktin mi 5000 tl dusuyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...