Jump to content

2010 Mazda 3 Gösterge Panel Işıkları Ne Renk ?

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

katalogda siyah zemin üzerine kırmızı mavi(mor mu ne yada) tonlarda aydınlatma kullanılmış. ama benim araçta beyaz aydınlatma var sadece. katalog aydınlatması istiyorum ben  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

imza toplasak, aihmye gitsek bize de getirmezler mi bu panel içi ledlerden felan. çok zor bişey değildir sanıyorum. gösterge aydınlatma ledleri değişecek o kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aksesuarlar yavaş yavaş geliyor. Zannımca bu da gelir bir iki yıla taktırırız. Hele arabanın borcu bitsin taktıracak çok şey var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben size bulacam birazdan yazarım...

malesef şuanda mazda portalda çalışma var. Bakamıyorum... Ama şunu söyleyebilirim. Göstergerleri mor olan araçlar optitrion olanlar. Gösterge tablosunun optitrion olanından istenip getirtilebilir ancak heralde 1500tl yi falan gözden çıkarmak lazım. bir de iyi tarafı var aracın km si sıfırlanır heheheee...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

katalogda siyah zemin üzerine kırmızı mavi(mor mu ne yada) tonlarda aydınlatma kullanılmış. ama benim araçta beyaz aydınlatma var sadece. katalog aydınlatması istiyorum ben  :fiuw:

beyaz renk arkadasim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

malesef şuanda mazda portalda çalışma var. Bakamıyorum... Ama şunu söyleyebilirim. Göstergerleri mor olan araçlar optitrion olanlar. Gösterge tablosunun optitrion olanından istenip getirtilebilir ancak heralde 1500tl yi falan gözden çıkarmak lazım. bir de iyi tarafı var aracın km si sıfırlanır heheheee...

Ben gayet memnunum vazgectim :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

black out diye geçiyor bu göster çeşidi... 1929TL+KDV  :o AMANIN...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fark sadece göstergeler mi? Dış yan aynalarda sinyal lambası da var. Full diye aldık biz bunu.....

almanyadaki modellerdede aynalarda lamba yok seadece mps modelinde var bende arastirmistim,senin arabanin dikiz aynasi isik gelince siyah oluyormu arkadasim? 
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye de ledli aynaları aksesuar olarak satılıyor... Taktık kendi aracımıza.

Fiyat ve resimi vardı...

http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,17812.msg329724.html#msg329724

Bir de katalogta yazar görülen araç satılan araçtan farklılık gösterebilir diye. ön ve arka tampona biraz daha dikkatli baksanız baya fark olduğunu göreceksiniz. Hatta anahtarsız giriş, start stop  bose ses sistemi, 17" jantlar, bluetooth handsfree gibi farkları da görebilirsiniz. Full var, fuuuuulll var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vaşş fiyata bak :)) acaba avrupa fiyatları da bu civar mı ? ilker baba , zamanınız olursa öğrenebilirseniz, en azından ingiltereden belki getirebilirim.

bose sistem lazım dğeil , işitme engelliyim :) aslında hiç olmasa da olur yani.

bir de  bu ışıklı yan ayna teki mi 300 çiftimi 300 ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...