Jump to content

Hava Yastığı

Anıl
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla ben otoparkta arabayı çekerken (bazen başka birinin önünü kapatıyorum yer olmadığı için, 5 metre ileri geri yapıyorum adam çıkabilsin diye) bile kemeri takıyorum alışkanlıktan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende öleyim Okan Abi, kemeri takmadan kontagı bile cevirmiyorum ;)_bizimkiler Tansaş a ya da Kipa ya girince ben dısarda onları bekleyip müzik dinlerken bile ilk cümleme baglı olarak bi bakıyorum emniyet kemerimi takmısım, ne zaman ne ara takmısım farkında olmuyorum :D_

edit: belkide hiç çıkarmadıgımdan emniyet kemerini ne ara taktıgımı hatırlamıyor olabilirim :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anıl, hem hoşgeldin hem de geçmiş olsun.

Bu, emniyet kemeri "takmamayı" bir alışkanlık haline getirenlere ufakta olsa bir ders olur inşallah.

Ben kişisel olarak emniyetimize yönelik koyulan tüm kurallara uyma taraftarıyım. Eskiden kısa süreli de olsa emniyet kemeri

takmayı unuturdum ama ikaz sesinin olmasına hakikaten çok seviniyorum. Artık o ihtimali de ortadan kaldırıyor.

Geçen babamı aldım havaalanından. Benim araba sürüşümü beğenmediği için (biraz agresif kullanırım ayrıca çok sinirliyimdir trafikte) babam varken o kullanır. Neyse yanında arkadaşı da vardı. Haliyle ben arkaya oturdum. Adam emniyet kemeri takmadı. Arkada ben rahatsız oldum yol boyunca. Zaten ben kullanırken yanımdakine diretirim takması için. Büyükbabam hariç; o sıkıyor biraz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben otomobil koltuğunda kemersiz rahat edemiyorum, fazla dik olduğu için sanki öne fırlayacakmışım gibi geliyor... İrfan'ın dediği gibi arabada oturup müzik dinlerken bile kemer takıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doktorcuğum sesini duyduk, mutlu olduk, arkadaşına geçmiş olsun....

Enes senin yukarıda bir yerlerde sorduğun soruya Dündar şöyle cevap vermişti, ön emniyet kemerlerinden biri

takılıysa, hava yastıklarının ikisi de açılıyor..Yan ve perdeler darbe yönüne bağlı olarak emniyet kemerinden bağımsız olarak açılıyor....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doktorcuğum sesini duyduk, mutlu olduk, arkadaşına geçmiş olsun....

Enes senin yukarıda bir yerlerde sorduğun soruya Dündar şöyle cevap vermişti, ön emniyet kemerlerinden biri

takılıysa, hava yastıklarının ikisi de açılıyor..Yan ve perdeler darbe yönüne bağlı olarak emniyet kemerinden bağımsız olarak açılıyor....

Sağol abi; inşallah cevabı unutup 3 gün sonra yeniden sormam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hava yastiklari benim bildigim 30'a 30 funye sayesindemi ne icten ateslenip aciliyor, discovery channel de oyle soylemislerdi butun arabalarda standarttir bu,, vede emniyet kemeri ile alakasi yok dediler. sonucta duran bir arabaya bile caprsalar otomatikman acilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...