Jump to content

Volkswagen Golf

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 79
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

14

• Uygar

11

• SWeeT6six6

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 3 hafta sonra ...

2007 Volkswagen GTI W12 650 Concept

Specifications

Engine

Type: Biturbo W12

Displacement cu in (cc): 366 (5998)

Power bhp (kW) at RPM: 650(477) / 6000

Torque lb-ft (Nm) at RPM: 554(750) / 4500

Redline at RPM: n.a.

Brakes & Tires

Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc

Tires F-R: 235/n.a. n.a. - 295/n.a. n.a.

Driveline: Rear Wheel Drive

Exterior Dimensions & Weight

Length × Width × Height in: n.a. × 74 × 55.9

Weight lb (kg): n.a.

Performance

Acceleration 0-62 mph s: 3.7

Top Speed mph (km/h): 201 (325)

Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a.

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

ben hala volkandan test sonuçlarını bekliyorum

ya Ahmetim çok geç oldu ama bugün gidip test ettim Golf TSI 140 lık arabayı,ben böyle bir motor daha görmedim valla,inanamadım...

araba 1000 d/d iken gaza basıyosun sanki 5000 d/d mış gibi tepki veriyo,kesinlikle alt devir sıkıntısı yok araçta...o arabadan inip bizim eşşeğe binince anladım neyin ne olduğunu malesef  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla bizim x5 te çok canavar gibi çekiyor hele rampalarda.. Dizel ya  :D

gaza sabit bi kuvvet le basıyorum devşr 1500 e kadar yavaş yavaş çıkıyor sonra turbodan hava almaya başlayınca devir birden fırlıyor koltuğu sırtımda hissediyorum  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla 100 e çıkmak 8 sn sürüyor, ben ankaradan gelirken 160 la geldim itiraf ediyorum..

ya ama çok tuhaf bi araç.. haberiniz bile olmuyor aracın hızlanmasından :( bi bakıyorum tacho ya 130 larda geziyor :D aslında arabanın pc den bi hız limiti ayarlayabiliyorsun, o hıza gelince içerde bi gong lama oluyor ekranda da Speed limit exceeded yazıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hıı bayagı akıllı desene  :) ben sevmem öle her işime karışan arabayı ne o dırdır dırdır,kemer bağla,yavaş git,onu yap,bunu yapma,CD çıkar,CD koy,kapı açık,bagaj açık offfffff daral geldi yine  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ohooo yazmaya kalksam arabanın özelliklerini  :D Mesela şunu diyim.. Kemer takılı değil ve şöför kapısı da açıksa araba gitmiyor.. Nasıl oluyor? Direk "p" ye geçiyor vites  :D haa şu güzelliği de var araba D de iken kenara durup arabayı stop ettiğinde araç otomatik olarak "p" ye geçiyor bilmem anlatabildim mi  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi X5 ler SMG şanzıman.. yani vites kaçırmak bilmem yanlış takmak felan yok :D nedir bu smg ? normal bir tiptronik vitesten %50 daha hızlı vştes geçişleri demek.. gerçektende güzel hızlı ve sarsıntısız vites değişiyor.. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...