Jump to content

Mazda Yetkili Servislerde Bahar Kampanyası

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

huleeyn boşu boşuna 70 lifra ekspertiz ücreti ödedik :))

neyse ben adem ustaya güveniyorum, bizim emektarı böyle küçük kampanyalar kurtaramaz  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi geldim bakımdan.

Mazda6 - 2004 - 81.000 km .

Yağ ( Dexelia , 4.5 Lt ) , yağ filtresi , hava filtresi, polen filtresi ve işçilik.

KDV dahil 220 TL ödedim :) Yaklaşık 50 TL lik bir indirim oldu. :) Daha ne olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın Mustafa,

Bu arada söylemeyi unuttum ;

Cem sağolsun bizzat çok ilgilendi araba ile. Normal bakım dışında birçok detayı halletti.

Bülent biliyor, geçen hafta konsolda bir hayli tıkırtı vardı havaların ısınmış olmasından sebep, Cem yerlerini bulup hem yağladı hem de gerekli yerlere ince bir keçe uygulayarak sesi sıfırladı.

Mazda6 ların 2 kronik sorunu olan direksiyondaki hafif boşluk hissi ve arka camdaki sesi de gitmişken hallettik.

Arka camdaki ses için ufak bir yağlama gerekiyor

Direksiyondaki boşluk için de direksiyon kutusuna kalın yağ basılıyor. Bu sefer geçen seferkine oranla daha kaliteli bir yağ basıldı ısıya dayanıklı olan ve direksiyon çok daha oturaklı oldu.

Şahsuvaroğlu'ndan Cem'e ve detaylar ve ilgisi için teşekkürler ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben arabayı balmumcu mazdadan almıştım. o kapandı bildiğiniz gibi. kapanana kadar servis için de oraya giderdim. kapandıktan sonra bir boşluğa düştüm... :) servis için nereyi öneriyorsunuz ? Bostancı sanayideki taber ustaya da gittim, maslaktaki evo'ya da, koşuyolundaki merser'e de... aslında aralarında makulü evo gibi geliyor ama o da eve uzak. Şimdi  bu aralar arabayı servise götüreceğim hazır kampanya'da varken. Tavsiye beklerim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıfır satış fiyatlarında da kampanya yaparlarmı , konu başlığını görünce sevindim servismiş, kayınpeder 3 alcak gibi,  touring modeli sedan... neyse konu farklı oldu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim de aklımda hep orası ama böyle giden birilerinden tavsiye çok iyi oldu. teşekkürler...

oradan tanıdık bildik, gidince yardımcı olacak, bulunması gereken bir isim var mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim de aklımda hep orası ama böyle giden birilerinden tavsiye çok iyi oldu. teşekkürler...

oradan tanıdık bildik, gidince yardımcı olacak, bulunması gereken bir isim var mıdır?

Servis Müdürü Cem Bey'i bulup MazdaClubTR den Burak ve Murat Bulut'un selamı var demen yeterli :)

Sabah erken gitmeni tavsiye ederim. 08.00 - 08.30 gibi gidersen sıkışıklık olmadan aracınla ilgilenilir. Sonrasında servis yoğunlaşıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Mazda 3 ü Osmancık'tan aldım. Trabzon'a dönüşte Samsun Mazda yetkili servisi Kosifler Otomobilcilik servis danışmanı Mehmet Turan kankamı :D aradım. Aracı almadan önce sık sık başını şişirmiştim. Randevuya gerek olmadığını söyledi. Ücretsiz check-up ve motor temizliği yaptırdım.

Kampanyadan yararlanmama vesile olan Burak abiye teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...